Please think twice ★
Hej fina!
De som känner mig vet att politik inte är min starka sida, därför ska jag fatta mig ganska kort så att jag inte trampar snett. Hehe! 

Jag följer serien The Handmaid's tale som utspelar sig i framtidens USA där fel personer kommit till makten och tagit bort alla kvinnans rättigheter med hopp om att världen ska bli bättre så. En otroligt bakåtsträvande vision som tyvärr finns i politiken och som många människor tror på. I serien är det en helt bisarr verklighet men med den politiken i topp så är det tyvärr kanske åt det hållet vi vandrar. 
 
I sociala medier har det dykt upp bilder från serien med citat från SD-politiker. Och det finns verkligen skrämmande likheter mellan seriens sjuka handling och politikernas citat. Mycket mycket skrämmande och tankeväckande. SD är inte bara rasistiska utan har också en vidrig kvinnosyn. 
 
Nu är det snart val och det är många som befarar att SD ska bli Sveriges största parti. Förmodligen för att en stor del av svenska folket är (om möjligt) ännu mindre politiskt insatta än vad jag är. Men jag har åtminstone goda värderingar och det vill jag tro att de flesta egentligen också har innerst inne men att de kanske röstar på SD för att de är missnöjda med Sveriges politik överlag. Men det är helt fel väg att gå. Om någon som läser detta funderar på att rösta på detta missnöjesparti så ber jag dig med hela mitt hjärta att fundera ett extra varv och kolla upp vad partiet verkligen vill och fundera på om det är så du vill att Sverige ska se ut. Leta fram kärleken inom dig och tänk långsiktigt. Givetvis får alla rösta precis som de vill, vi lever ju trots allt i en demokrati. Men det kan ju vara klokt att ha koll på vad det är som man röstar på.
 
 
 
För vi vill väl gå framåt i utveckligen, inte bakåt? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress