Köket börjar likna nåt ★
Hej fina! 
Nu har jag snart bort i denna läggan i 6 år och har under hela denna tid prioriterat bort köket. Har känt att de blå luckorna och den babyblå slitna tapeten gör köket till ett hopplöst fall. Men när jag i våras gjorde fönsterbrädan till en slags sittbänk så fick jag upp ögonen för köket ändå. Tänkte att såhär och såhär och såhär kan man kanske göra. Sen fick jag en ljusslinga när jag fyllde år, fyllde upp köket med lite mer växter och investerade i nya stolar. 
 
Och sen blev köket plötsligt ganska härligt att vara i!
 
 
Sitter aldrig vid köksbordet förutom när jag har någon på besök som jag ska äta med. Dock har jag väldigt lite bänkytor så jag lagar alltid maten på köksbordet. 
 
ÄLSKAR mina nya stolar från IKEA. Har suktat efter dem länge men mamma har gjort mig skeptisk när hon sagt att de kommer ta väldigt mycket plats eftersom de inte går att skjuta in under bordet. Och det har hon förstås rätt i. Men mitt kök är faktiskt stort nog ändå, så att det klarar sig. 
 
Nu är jag sugen på att köpa lite tavlor med växtliga motiv som kan dölja tapeten och höja känslan jag vill åt. Och så en ampel med nån hängande växt där i fönstret. Mmh snart så! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress