Saker jag vill göra i sommar ★
Hej fina!
Är det bara jag eller känns det inte lite som att sommaren är över nu? Det har varit fint väder i en evighet och nu blev det lite kallare och molnigare. Tror verkligen att sommarvärmen kommer tillbaka och vi behöver verkligen regn nu så att inte vattnet tar slut. Men min hjärna hönger liksom inte riktigt med på att vi haft så många varma dagar redan och att det bara är början av juni. Sommarloven har ju nyss börjat, liksom. 

Hur som - sommaren har ändå nyss börjat och vi har i alla fall 2,5 månader sommar framför oss. Så jag tänkte lista upp lite vad jag vill och ska göra i sommar. 
 
★ Meditera - Har varit dålig på den fronten nu men framförallt unde semestern ska jag ta mig tid till att meditera.
 
★ Åka till tomatens hus på sensommaren
 
★ Bada på Råå - har faktiskt redan hunnit göra det
 
★ Jag ska till Samos igen. Längtar väldigt väldigt mycket efter denna resan. 
 
★ Vill gärna åka till Österlen - det var mycket vi inte hann med förra året. 
 
★ Hänga med brorsan och vännerna i Örkelljunga
 
★ Hänga med mamma och pappa just här
 
★ Dricka drinkar
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Mitt 25-års partaj ★
Hello!
Jag kom på att jag glömt att blogga om min väldigt lyckade 25-årsfest. Oh no! Men bättre sent än aldrig. Den ägde rum i ett partytält i mina pärons trädgård. Eftersom jag fyller år i mars kan jag aldrig ha partytältsfester när jag fyller år, så denna festen sköt jag upp till maj så att jag kunde ha det. Älskar partytält. 
 
Björd både släkt och vänner och familjevänner och festen blev som sagt väldigt lyckad. Fick jättemycket hjälp av min familj, vädret var fint, det var ös i vännerna och släkten och familjevännerna var också i bra form. Och ingen blev för full och folk lämnade festen till och med senare än mig. Väldigt väldigt trevligt helt enkelt!
 
Tyvärr hade jag så fullt upp i början av festen att det inte blev några bilder medans det var ljust. 
 
Väldigt nöjd med vimpeln i taket som jag pysslade ihop på två kvällar. 
 
Och jag fick såå bra och fina presenter. Väldigt väldigt nöjd! 
 
Tusen tusen tack till alla som var med och gjorde denna kväll så himla bra! ★
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Helgen ★
Hej fina!
Hoppas att ni haft en härlig helg! Förra veckan var jag väldigt låg men framåt helgen så kom jag fram till vettiga insikter som fick mig att släppa vissa väldigt tunga känslor. Helgen fylldes med sällskap med vänner, vilket var otroligt längesedan, känns det som. 

På fredagen hade jag AW med en kollega. Mycket trevligt och mycket god mat. Vi passade på att sitta på uteservering eftersom att det superfina vädret skulle försvinna nu. Glömde dock att fota något, blir lätt så när man pratar en massa. 
 
I lördags bar det iväg till Malmö för att fira en pluggkompis som fyllde år. Att åka tåg är ju inte världens roligaste så jag brukar rätt ofta unna mig en latte när jag ska åka någonstans. Dessutom är knutpunkten i Hbg inte känd för sina mysiga miljöer att vänta på bussen/tåget i så jag föredrar att hänga på Espressohouse istället för nån sunkig bänk. 
Huur fräsiga byxor btw? Först kände jag mig som en clown i dem, man syns ju minst sagt, men nu känner jag mig mer och mer bekväm. 🍋
 
Vi var ett ganska stort gäng och åt först på KOL & Cocktails och maten där är ju heeelt ljuvlig. Och drinkarna givetvis. 👌
  
Sen bar det iväg till ett mexikanskt ställe där vi fortsatte att dricka drinkar. Födelsedagsbarnet längst till höger, en otroligt gullig vän! 
 
I söndags kom min kompis, William, hem till mig. Vi lagade pizza och svepte in den i folie, tog en filt och gick ut och satte oss i parken. Att man inte gör sånt oftare? Så enkelt men så himla trevligt. Glömde fota det också, var för hungrig. 
 
Efter denna helg är jag väldigt vldigt tacksam över alla de fina vänner som jag har. ★
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
#VARÄRMINKURATOR ★
Hej fina! 
Imorse började jag dagen med att sätta på Ångestpoddens senaste avsnitt. Kanske världens bästa podd. Och idag släppte de en såå himla fin och framförallt VIKTIG kampanj (heter det kampanj?). Den heter "Var är min kurator?" och handlar om hur dåligt dagens ungdomar mår och hur dåliga resurserna för att få hjälp är. De stöttar både eleverna och yrkesgruppen kuratorer då det är heeelt vansinnigt att en kurator ibland har ansvar över tusentals elever och sällan jobbar heltid på en och samma skola ocheleverna som väl söker hjälp kan få vänta på att få hjälpen i flera månader. 
 
Jag var själv väldigt stressad under skoltiden. Högstadiet, gymnasiet och högskolan. Jag ville alltid ha höga betyd och blev väldigt ofta besviken på mig själv för att jag inte tyckte att jag presterat bra nog, trots att jag hade gjort mitt allra allra bästa och pluggat varenda kväll och varenda helg. Jag hade alltid med mig någon skolbok vart jag än var, hos pojkvännen, hos kompisar och på scouterna. Always. Och varje vecka undrade jag hur fan jag skulle hinna med allt. Panik.
 
Vågade dock aldrig gå till kuratorn vilket jag kan ångra idag. Men jag tror inte att det är lika tabubelagt i dagens ungdom eftersom folk äntligen har börjat prata mer öppet om psykisk ohälsa. Kidsen idag är betydligt smartare på det sättet än vad vi var då. 
 
Hur som - väldigt väldigt viktigt ämne tycker jag och det måste ske en förändring och det fort. 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Lediga dagar & detta felfria väder ★
Hej fina!
Har saknat er mycket men haft såå mycket in my mind. Både roliga saker som min 25-årsfest men även en del riktigt tunga grejer. Tackar livet för att maj i alla fall har erbjudit helt fantastiskt fint väder. När humöret sviker så är det lättare att leva i solsken än i spöregn. På bara en månad har vi haft fler fina dagar än vi hade på hela förra sommaren så kan folk snälla sluta gnälla på att det är typiskt att det fina vädret kommer nu så att de säkert får dåligt väder på sin semester? Tack! 
 
Hur som. Nu känner jag för att priotera mig själv och göra sånt jag gillar, vilket inkluderar att blogga. Och denna gången tror jag att jag är tillbaka för att stanna. 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg