Tankar just nu ★
1. Jag tror att jag ännu inte förstått att jag har semester nu. Herregud vad sköna veckor jag har framför mig!
 
2. Funderar på att ta en hotellnatt ensam på mitt favorithotell men är lite osäker. Vad ska jag ens göra där helt ensam mer än att bada badkar?
 
3. Att se på Svensson Svensson är som terapi för mig. Skrattar massoroch blir så lugn. 
 
4. Imorgon ska jag till Liseberg med en tjejkompis, hennes lillebror och hans kompis. Jag undrar om det inte är så att jag och Heidi är snäppet mer taggade än 10-åringarna. Man blir ju verkligen som barn igen innanför de där grindarna. 
 
5. Nu när fotbolls-VM är över för Sverige kanske min instagram äntligen återgår till det normala. Kändes som att jag var den enda i hela Sverige som inte brydde mig ett dugg om fotbollen. 
 
6. Jag stör mig på svenska (nya) filmer där ungdomarna har väldigt omoderna kläder på sig så att man hela filmen funderar på om det är meningen att det ska utspela sig i början av 2000-talet eller om den kostymansvarige bara har fruktansvärt dålig koll på vad kiden har på sig idag. 
 
7. Lite sugen på att testa att handla mat från mathem eller liknande. Tror att jag på så sätt både äter nyttigare mat och att det blir billigare. Ska göra det efter semestern.
 
8. Jag behöver gå upp 06:00 imorgon. Det var ju inte så farligt! Får unna mig nån latte på tåget.
 
9. Måste bada i after sun idag. Såå bränd!
 
10. Nu vill jag sova. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress