100 % Energi ★
Hej fina!
Alltså min söndag var helt ljuvlig. Söndagar är min favoritdag och jag älskar när jag får sepndera den hemma i läggan utan planer. Jag vaknade väldigt tidigt och hade massor av energi. 
 
Så jag gick upp 07:30 och åt frulle. 
 
Och kollade på Bitchkram. Ganska härlig film, har sett den några gånger nu. Den ger en skön känsla. Perfekt en dag som denna! Klockan var typ 9 när jag hade sett klart filmen. Såå skön känsla när man slappat och redan bränt av en film och inser att klockan bara är 9! 
 
Sedan pustade jag mina mässingsljusstakar och kände mig som en gammal gumma. Men det blev väldigt fint och var ärligt talat hur enkelt som helst att putsa dem. Älskar sådana putsmedel som gör hela jobbet åt en. 
 
Resten av dagen bestod av en sväng till Ica, lite matlagning, diskning och sådär, men framförallt chillavanilla. Sen kom kärleken på kvällen men han hade så att säga knappt hälften så mycket energi som jag..
 
Nu måste jag ner i tvättstugan.
See you later! 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Tankar just nu ★
1. Det här är första gången på evigheter som jaghar söndagsångest. 
 
2. Fast har ändå haft världens härligaste söndag. Och snart kommer kärleken. Ska bli så mysigt. 
 
3. Hmm.. Jag skulle vilja köpa lite växter. Fast de kommer ju ändå bara att dö.. 
 
4. Tur att jag snart fyller 25 för det är hundra grejer som jag önskar mig just nu. 
 
5. Kul med alla stora fester detta året! Många jag känner fyller 25 eller 30 i år. 
 
6. Gud vad jag är hungrig, kanske borde äta en banan typ. 
 
7. Oj, måste betala räkningarna imorgon. 
 
8. Alltså gud vad jag stör mig på de där personerna på Ica som läser kvittot direkt och som gör värsta stora grejen av att de minsann inte fått rabatt på sina apelsiner och stoppar upp hela kön så att de kan få sina 10 kr. Hoppas jag aldrig blir en sån snål bitterf----.
 
9. Jag har haft en vit helg. Borde ha det oftare. Mår så mycket bättre! Inte för att jag brukar bli bakis eller så men min mage tål inte riktigt vin även om det bara handlar om ett par glas. 
 
10. Jag vill ut och resa!! 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Såå taggad på vårskor ★
Hej fina! 
Hoppas att allt är bra med er denna soliga söndagsförmiddag. Jag mår bättre än vad jag gjort på väldigt länge. Vaknade 07:00 med energi som om jag hade dragit i mig en hel kanna kaffe. Antar att jag blivit utvilad denna helgen, men mer om det i ett annat inlägg. 
 
Just nu, när solen strålar in genom mina oputsade fönster, så får jag så mycket vårkänslor. Fast jag vet ju att termometern visar motsatsen till vår. 
 
Behöver verkligen lite nya skor till våren och hade planerat att köpa ett par nya rosa adidas. Tillochmed sparat undan pengar till just detta. Men så slank jag in på din sko och skopunkten och blev kär i det ena paret efter de andra. Så det kommer nog bli tre par billiga pjucks istället för ett par nya adidas. 
 
Behöver först och främst sneakers men framåt somaren behöver jag också några svalare skor. Det finns ju så mycket fint i år, vill ha allt! 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Hej och förlåt ★
Hej fina!
Hoppas att allt är bra med er! Herregud vad jag uppdetaret dåligt på senaste tiden Jag har verkligen haft noll inspiration och motivation. Jag vet inte varför det har varit så, för jag har varit ganska pigg och glad. Kan kanske bero på den där kärleken förvisso. Att vara kär är ju en heltidshobby, har jag nu förstått. 
 
Fördelen med att ta en paus är ju att man oftast blir sjuukt sugen igen och nu känner jag hur kreativiteten börjar kittla inom mig igen. Jag ser fram emot att blogga igen och hoppas att ni fortsätter att kika in här. 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg