Min morgonrutin ★
Hej fina!
En sak som jag skulle vilja förändra i mitt liv är min morgonrutin. Egentligen, om man jämför den med många andras, så är den redan väldigt bra. Men jag tror att den ändå kan bli bättre. Man har ju hört att morgonrutinen påverkar hela resten av dagen. 
 
Detta skulle jag vilja ha på mina morgnar: 
 
★ En härlig låt som väckarklocka. Detta har jag fixat! Jag har bytt till denna ljuvliga låten, I Feel good - Ehrling. Älskar att den börjar med pianotoner och fågelkvitter och sedan blir mer och mer fartfylld och peppig. Verkligen perfekta väckarklockslåten (för mig). 
 
★ Duscha. Det har jag gjort på morgonen sedan högstadiet. Det är det första jag gör när jag har gått upp. Inte riktigt lika hemskt att gå upp ur den varma sängen när man vet att man kommer att stå under rinnande varmt vatten om en minut. Skönt sätt att vakna på!
 
★ Sen kommer meditationen, och detta är en ny del av min morgonrutin. Jag vill svepa in håret i en handduk, svepa in mig själv i morgonrocken och sätta mig i sängen, dra på nån lugn musik och gå igenom mina tankar. Både de härliga och de jobbiga och försöka att vända de jobbiga till något lite mer positivt. Och ta mig en funderare över vad jag är tacksam över och hur jag ska göra för att få dagen att bli så bra som möjligt. 
 
★ Skulle gärna få in någon liten stund av yoga också men vet inte riktigt var det skulle kunna komma in. För jag vill verkligen duscha först och att sedan yoga i morgonrock alternativt kläderna jag ska ha på mig under dagen känns inte helt optimalt. Nån som har ett klokt tips?
 
★ Sen är det iaf dags för frulle. Jag dör om jag inte får äta på morgonen. Äter fil med frukt men är väldigt dålig på att dricka något på morgonen. Vill bli bättre på att dricka till frukosten och önskar att jag kan ta mig tiden att göra en kopp te eller varmt citronvatten. Frullen äter jag vid datorn. Oftast ser jag på något på YouTube eller läser lite bloggar. Den tiden älskar jag på morgonen och skulle aldrig någonsin äta frukosten ensam i ett tyst kök bara för att folk säger att det är bättre. 
 
★ Sen vill jag kunna välja kläder och sminka mig i lugn och ro. Men så är fallet redan. Brukar lyssna på en podcast alternativt musik under tiden. 
 
★ Sen gååår jag till jobbet. tar ca 20 minuter och jag tycker att det är superskönt att röra på sig lite utomhus innan man ska sitta framför en dator hela dagen. 
 
Har ni några andra tips på saker man kan göra för att få den ultimata morgonrutinen? Vore så intressant att höra! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like