I LIKE YOUR STYLE ★
Hej fina! 
Månadens projekt i Drömkalendern var att göra en moodboard över sin klädstil. Ganska enkelt för mig som sparar bilder stum i kvarten och redan har en mapp på datorn som heter "Fantastiska outfits". Bara att smacka upp en moodboard med guldkornen. Insåg dock att jag inte riktigt vetat vad jag har för stil. Brukar köpa kläder som jag tycker är fina helt enkelt, reflekterar inte så mycket över det. Skulle spontant säga att jag har en ganska bohemisk och basic stil men nu när jag tittar på min moodboard känns det plötsligt som att jag gillar den rockiga stilen också, i kombination med det bohemiska. Känner att jag måste införskaffa någon såndär rockig tisha, inte för att jag gillar musiken utan bara för att det är så satans snyggt. 
 
Och uppenbarligen älskar jag hattar så jag kanske borde börja använda de som hänger på min vägg och samlar damm. 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Some fridayshopping ★
Hej fina!
Äääntligen helg! Pojkvännen var fast på akuten igår (ingen fara, thank God) så mina fredagsplaner blev ändrade och jag gick och shoppade. Oj vad hemskt detta låter, inser jag. Men han var skickad till akuten just in case, så det var nästan säkert att allt var lungt. Hur som. Jag shoppade.
 
This one från H&M. Kavaj/ kimono/ blus.Kändes som ett väldigt användbart plagg. 
 
Och är det något min garderob verkligen lider brist på så är det snygga toppar. Så detta linnet var välbehövligt! Också från H&M. Tänker mig att det kommer vara superfint till ett par blå jeans. 

Och så blev det en diskhandduk på Hemtex. Köpte även ett nytt täcke på Hemtex. En väldigt bra investering. Äntligen har jag ett krispigt och fluffigt hotelltäcke! 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Drömhelg ★
Hej fina!
Hoppas att allt är bra med er. Själv har jag uppnåt den lugnaste själen på länge. Jag önskar att jag alltid var såhär glad och lugn, att jag alltid dansa runt här i lägeheten i fladdrande blusar till bohemisk musik och lät kreativiteten flöda och smådtäda lite mellan varven. Jag ÄLSKAR när man får denna typen av helger utan planer så att man bara kan få leva och ta hand om sig själv och göra precis vad man känner för. Jag mår som en gudinna just nu! Och tro mig när jag säger att jag mådde förjävligti veckan som varit.. Så det blev en snabb vändning, och det tackar jag för!
 
 Och nu har våren exploderat också, tror att det är en stor anledning till att mitt humör är såhär ljuvligt. 
 
  
I fredags tog jag en omväg genom Vikingsbergsparken hem från kontoret. Så himla himla vackert när dessa körsbärsträden blommar. Får bli många svängar inom där i nästa vecka. 
 
Sen korkade jag upp en flaska rosé pch skapade en liten"inomhusbalkong" i köksfönstret. Satt där med mitt glas och en bok och lyssnade på barnen som lekte (bråkade) på gården och rådhusklockorna som klingade enda upp på Tågaborg. 
 
 Livet ska vara som för en fjäril en sommardag 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Mina senaste screenshots ★
Hej fina!
Är det bara jag som tar screenshots stup i kvarten eller gör ni också det? Oftast är det bilder på instagram som inspirerar mig som jag screenshotar. Ni vet, när man ser en bild som får energin i kroppen att strömma till lite extra. Så klart man måste spara den på något sätt då.
 
Jag tänkte visa er några av mina senaste screenshots nu för att dela med mig av de där härliga guldkornen från instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
En natt under träden ★
Hej fina!
Monday again. Ny vecka & nya tag. Hoppas att ni haft en fin helg. Själv hade jag en helg med scouterna. Det var helt okej även fast jag är såå trött på att vara ledare. Barnen är helt fantastiska. Det är kidsen som håller mig kvar och det är kidsen som jag kommer sakna när jag slutar till sommaren. 
 
Det är i alla fall något speciellt med att sova ute i skogen. Jag tänkte på hur trygg jag kände mig. 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg