Week 36 ★
Hur skulle du kort sammanfatta veckan?
Regn i överflöd men ändå ganksa lycklig. "Det löser dig"- attityden har varit ganka stark, och det är inte särskilt vanligt i mitt liv. 
 
Har veckan varit bra eller dålig?
Det har varit en del dåliga inslag. Någon dag ville jag helst bara göra en koja av kuddar och gömma mig där för resten av livet. Men överlag har den faktiskt varit väldigt bra, och helgen var sååå skön och lycklig!
 
Veckans tråkigaste?
Regnet får jag nog ändå säga. varenda par skor jag ägert har blivit genomblöta, smutsiga eller tillochmed gått sönder. Fick ta fram mina höstboots i fredags, för alla andra skor var blöta / supersmutsiga.
 
Veckans favoritplats? 
Läggan. Min lilla söta lägenhet. Trivs ihjäl här inne. Ingen omfamnar mig lika varmt som denna bostad. Är jag tokig??
 
Veckans bästa köp?
Bakad potatis. Hade nästan glömt hur gott det är med en varm potatis med ett kg cremefraiche, rödlök, räkor, kräftor och kaviar. Mums mums! 
 
Vad ser du fram emot till nästa vecka?
Att scouterna börjar igen efter sommaren. Ska bli kul att träffa kidzen, och speciellt kul att träffa de nya som kommer upp till vår avdelning nu. Ser också fram emot en lycklig vecka, hoppas jag. Det känns i alla fall som att jag har vilat ut nu och kan ta mig an en ny vecka och vara på bra humör veckan ut.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like