Värna vardagsglädjen ★
Hej fina!
Så var det söndag igen. Min favoritveckodag! Jag spenderar min söndag ensam i läggan med god mat färdighandlat, filmer, musik, bloggande och mys. Love it! 
 
Men nu tänkta jag faktiskt prata om min torsdag som innehöll en hel del vardagsglädje för att peppa er lite inför den kommande veckan. Jag tycker att det är superviktigt att inte leva ett tråkigt liv hela veckan och sen festa till det ordentligt på helgen. Det är mycket härligare om man sprider ut lite av helglyxet till vardagarna. I torsdags skulle hantverkare komma till min lägenhet och då flyr jag fältet mer än gärna. Jag vet inte varför jag tycker det är så himla jobbigt med att ha främlingar hos mig men jag hatar det. Jag flyr, så får de helt enkelt gå in med huvudnyckel. 
 
Så för mig blev det en tvåtimmars-frulle på Espresso House. Älskar verkligen att äta frukost där och försöker få in det någon gång då och då. 
 
 
Så himla mysigt! Jag åt dessutom lunch ute denna dag. Känns så mycket lyxigare att gå ut och äta lunch istället för att köpa upp något till kontoret.
  
Sen fick jag en chokladkartong av cheferna på jobbet. Vi får det då och då och jag blir så himla himla glad varje gång. Tro mig när jag säger att jag är tacksam. 💕
 
När jag kom hem fick jag möbelera hallen igen som jag var tvungen att tömma kvällen innan. Nu lever jag tryggt och tyst med en säkerhetsdörr som jag knappt kan låsa upp. 
 
Malin

Härligt inlägg och jättefina bilder!! Värna vardagsglädjen!

Svar: Tack snälla!!! 💕
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like