Tankar just nu ★
1. Solsidan glör mig väldigt lycklig just nu och jag längtar efter långfilmen.
 
2. Längtar även efter nya Sex and the city - filmen. Blev såå glad när jag lästa att det ska komma en till. 
 
3. Jag vill ha ett badkar. Jag är just nu väldigt sugen på att krypa ner i ett varmt bad i ett mörkt rum med bara tända ljus. Jag minns inte ens sist jag gjorde det, måste vara flera år sedan! Får ta mig ett bad i päronens utespa snart.
 
4. Snart är det jul. Typ. Det går fort! Nu kommer ni tycka att jag är crazy bananas men jag lyssnade på julmusik igår. Har kommiut på att det är den absolut bästa meditationen för mig. Blir så sjukt avslappnad och lycklig. 
 
5. Vet inte vad jag ska ha för adventskalender i år. Har haft Teadventskalendern i tre år nu och tänker att jag kanske skulle prova något annat. Men å andra sidan, varför byta ett vinnande koncept? Dels är teerna supergoda och dels älskar jag att ta en lugn stund med en kopp te varje dag. 
 
6. Nu blev jag enormt tesugen. Blev en kopp chai-te. Mums mums! Perfekt såhär på kvällskvisten.
 
7. Funderar på att ta bort HD-appen. Jag vill ju ha koll på nyheterna men jag blir på så himla dåligt humör varje gång jag läser dem. 
 
8. Hoppas att jag sover gott inatt. Utan en massa vilda drömmar där jag springer ifrån våldtääktsmän oh lejon och gud vet allt.
 
9. Jag borde rensa min mejl..
 
10. Gillar ni ens dessa inläggen?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like