Svårt att fokusera på det positiva ★
Hej fina!
I skrivande stund har jag så ont i huvudet att jag tror att skallbenet snart ska sprängas eller något. Så här mycket huvudverk brukar jag bara ha när jag sett Titanic eller Boktjuven eller när jag gått runt i köpcentrum för många timmar. Och nu har jag inte gjort något utav det så jag skulle tippa att det beror på stress eller att jag börjar bli sjuk. 
 
Hur som. Jag började tänka på det här med att man ska fokusera på det som är positivt. För det ska man ju. Det finns ju i princip alltid någonting som är positivt i ens liv. Men ibland är det såå svårt att inte fokusera på det negativa. Eller ärligt talat, det är för det mesta så j*vla skitsvårt att fokusera på det som är positivt. Jag tänkte på när man haft en arbetsintervju t.ex. I de flesta fallen går ju arbetsintervjuerna rätt bra, man kan ju inte mer än att vara sig själv och att svara ärligt på frågorna. Men när man sitter där på kvällen och har ältat intervjun om och om igen så tänker man ju att det gick så himla dåligt för att man svarade märkligt på en fråga. Sen att man svarade jättebra på de andra 15 frågorna, det har man glömt bort. 
 
 
Jag vet inte riktigt vart jag vill komma, kände bara att jag ville vetilera mina tankar och dela med mig av att jag inte är sådär perfekt lycklig. Jag bara önskar att jag var det.
 
Nu måste jag sova innan jag dör av huvudvärk.
Kram på er!
Josefine

Precis, det är (tyvärr) oftast lättare sagt än gjort att fokusera på det positiva, men det är viktigt att man ändå försöker hela tiden. Till slut kanske det blir enklare på något sätt! Hoppas för övrigt att du inte håller på att bli sjuk!

Svar: Verkligen! Jo absolut, man har ju hela livet på sig att öva också :) Tack söta!! 💕
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like