New in ★
Hej fina!
I helgen blev det lite shopping och en tur till Väla för mig. Var så himla shoppingsugen men ärligt talat hittade jag inte särskilt mycket. Eller så beror det bara på att jag har börjat bli mer ekonomisk och slutat att spontanshoppa en massa grejer som jag sen nästan aldrig använder.
 
ÄLSKAR den här blusen från ZARA. De har nu i höst en hel del kläder med broderade blommor. I love it! Denna blus fanns även i vitt men jag tyckte att den gula färgen gjorde den speciell. Väldigt höstig.
 
Jag brukar inte lägga upp bilder på mina undies för jag tycker det känns lite märkligt. Men är så glad att jag ÄNTLIGEN hittat en Bh sdom passar perfekt och vill därför tipsa om dessa sköngeter från Cubus. De kostar 169 kr st men så var det 2 för 199. KAP!
 
Det här plagget må jag säga är ganska vågat. Men den bara kallade på mig från galgen på Kappahl och jag blev helt enkelt tvungen att köpa den. Kände mig så cool i den i provrummet. Tänker mig den till svarta jeans och en svart tisha bara. Känns ju cool både till fest och vardags. Tänk en hatt till också. Oh la la!
 
Köpte nya vinterskor också, för förra årets fick jag dessvärre slänga i våras. Jag tror att dessa är exakt samma modell som jag hade förra året. Men jag älskar dem. De är supersköna, bra att gå i, varma men ändå snygga. 399 från Din Sko. 
 
 
 
Josefine

Sååå fin blusen är!

Svar: Tack! Och ellerhur! Jag älskar den 💕
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like