Matkooperativet i Hbg ★
Hej fina!
I fredags, efter jobbet, slank jag in på Matkooperativet för att hälsa på William. Det är verkligen så himla fint där. Jag älskar idén att man kan gå dit och handla och gå därifrån med gott samvete för man vet att man handlat bra och närproducerad mat. Deras tanke är att det bara ska finnas en sorts mjöl, en sorts tomater o.s.v men att den sorten ska vara noga utvald så att man som kund ska slippa jämföra och reflektera över vilken produkt som är bäst. Istället kan de då ha ett stort utbud av olika varor, istället för att ha ett stort utbud av olika varumärken. Det är en liten lokal men de har verkligen allt från tandborstar, sylt, bröd till mjölk och grönsaker. 
 
Gillar även att små lokala företag får en chans att komma upp på hyllan och synas lite för jag tycker verkligen att man ska gynna de små lokala företagen. 
 
Gillar inredningen också. Men det är ju bara ett plus.
 
Hur gott ser det inte ut? Tomaterna var helt ljuuuvligt goda.
 
De har även en hel del veganska produkter vilket känns helt rätt i tiden. 
 
Butiken ligger väldigt centralt, knappt 1 minut från centralstationen. Så om ni bor i Helsingborg eller har vägarna förbi så kan jag verkligen rekomendera denna butik. Känns lite som att vara i nån härlig gårdsbutik på Österlen, fast att man är mitt i centrum i Helsinbgborg.
 
Detta fick jag med mig hem i fedags. i papperspåsen låg de ljuvliga tomaterna. Idag ska jag testa ärtpastan, ska bli spännande!
 
Recommend recommend! ★
Isabell Hedberg

Åh älskar ärtpastan! Så god till köttfärssås! :D

Svar: Åt den till en cremefraichesås med bacon och broccoli och det var supergott! Men då får jag testa den till köttfärssås också! 😃
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like