My art-"skills" ★
Hej fina!
Hoppas att ni mår bra! Skönt med helg snart, känner jag. Väldigt skönt! 

Jag har just nu ett litet projekt i sammarbete med bokhandeln Gemet i Örkelljunga. Ska rita lite teckningar och även måla på porslinsmuggar som de sedan kan skylta med. Det känns jättekul! Jag älskar att rita men jag gör det så himla sällan och det är inte så många som vet att jag gör det. Jag gör det oftast till jul och födelsedagar och ger bort de som presenter. Sällan (aldrig) jag ritar loss utan att ha en present i åtanke, och det är ju ganska synd. jag borde rita mer! Därför är jag glad för detta projekt så att jag liksom blir tvungen. 
 
Oftast ritar jag med tusch och ritar helst byggnader men jag tänkte visa en söt liten tavla som jag gjorde för någon vecka sedan. Kom över lite billig färg i Malmö och testade att måla lite fritt. Inte alls den teknik jag är van vid men tyckte ändå det blev fint. och det är något visst speciellt med att få kladda med penslar. 
 
 
 
Tanken var att det det ska föreställa en våg, och från lite avstånd kan man ändå se att det är en våg. Den är inte professionell på något sätt alls men det blev en liten färgklick i inredningen och det var så roligt att måla, och det är ju såklart det viktigaste. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like