Laga mat med kärlek ★
Hej fina!
Jag älskar verkligen att hösten är här nu, hur blöt jag än blir av regnet och hur mycket jag än svär åt paraplyet som vänder sig ut och in i blåsten. Jag älskar att få ta på mig ett extra lager kläder och jag älskar faktiskt att mörkret kommer tillbaka. Jag har mycket enklare för att koppla av och varva ner när det är mörkt ute på kvällarna. 
 
Men jag förstår också att många tycker att hösten är skitjobbig. Efter sommaren blir det back to work, rutinerna och vardagen. Och har man ingen härlig vardag, ja, då blir ju hösten litegrann back to hell. Det är ju SKITVIKTIGT att värna vardagsglädjen men det tjatar jag så mycket om så jag ska försöka hålla det enkelt idag. 
 
En sak som jag tycker påverkar vardagen väldigt mycket till det positiva är att se till att äta god mat. Ibland tänker jag på mat hela dagen, vad jag ska laga till middag och var jag ska köpa lunch och sådana grejer. Oftast har jag ju matlåda med mig på jobb, och det må låta trist, men har man god mat i den så är det ju ibland t.o.m. härligare än en köpesallad. Så summan av kardemumman är att om man lagar goda middagar, så blir vardagen enkelt mycket roligare. Äta ska man ju göra ändå, då kan man ju likaväl laga nåt gott. 
 
Mitt godaste recept består av dessa råvaror + olivolja och salt. Såå simpelt men såå gott! Nu är jag ju en jäkel på att skala räkor men jag hinner laga denna rätten på den tiden som det tar för pastavattnet att koka upp och sedan för pastan att koka klart. Ungefär 25 min kanske. Receptet hittar ni HÄR
 
Det blir lätt ganska dyrt med mat om man inte bara äter falukorv och makaroner. Men jag tycker att det är dumt att snåla när det gäller mat. Både för glädjens skull men också för hälsans. MEN det finns ju andra sätt att spara pengar på när man ska handla mat. Här har jag två rabattkoder för er som har lust att handla mat på nätet. Då sparar man ju även tid, hur bra?!
 
På mat.se får ni 200 kr rabatt och fri frakt om ni handlar för över 700 kr, klicka HÄR. ★
 
På MatHem får ni 250 kr för första ordern över 700 kr, klicka HÄR. ★
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta inlägg är i samarbete med Rabble
Josefine

Så gott det ser ut!

Svar: Det är superdupersmarrigt 😄
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like