6 saker i mitt hem som jag älskar ★
Hej fina!
Såg någon som hade gjort ett inlägg där hon fotade några grejer i sitt hem som hon älskade. Så för någon dag sedan tog jag en promenix (!?) runt i läggan och funderade på vad jag älskar. 
 
På denna bild syns iofs väldigt många saker som jag älskar, bland annat bibeln som jag ärvt, glasflaskan och skänken som det stpr på. Men fokus är tavlan. Ett kap från Ullared. Har en i samma stil i min hall. Men just i detta rum gör det sig så himla bra med denna svarta skönhet. 
 
Sen har vi ju min högt älskade ljusslinga. Jag tänder den alltid så fort jag kommer hem. Jag tycker att det blir ett mycket mysigare ljus av den än av taklampan. 
 
Den här tygväskan handlade jag för några år sedan då eiffeltornet avr det snyggaste i världen. Jag har den hänkande på en krok bredvid min garderob och använder den som förvaring. Tycker att den är väldigt väldigt fin. 

Korgstolen satt verkligen som en smäck i läggan. Och den är väldigt skön att sitta i. Love it!
 
Detta fat köpte mamma till mig i somras när vi var på Österlen. Tycker att den är jättesöt och har användt den flera gånger till bland annat lite tapas. Den har lite defekter då tryckstämpeln förodligen inte kommit ner i kanterna ordentligt. Men nu tycker jag det bara är charmigt.

I köket har jag chailatte-pulver från Espressohouse. Det är ju hur drömmigt som helst att kunna göra sig en chailatte som är identisk Espressohouses. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like