Arbetat för en skyltning ★
Hej fina!
Hoppas att ni mår bra! Jag mår helt okej efter att ha varit sjuk, men hostar fortfarande en hel del. Har överlag haft en ganska stressig period med både supermycket att göra på jobbet och på fritiden. Så får väl säga att den där förkylningen kom lägligt så att jag blev tvungen att vila. 
 
Har haft ett litet projekt nu tillsammans med bokhandeln Gemet i Örkelljunga, då jag blivit sponsrad med deras material och fått rita till deras skyltning. Har varit jätteroligt och kännts bra att få skapa lite. Men jag behöver liksom en spark i rumpan för att faktiskt göra det. Sätter mig aldrig och ritar för skojs skull, tyvärr. 
 
De ville ha lite lokala motiv så jag ritade mina favoritbyggnader i Örkelljunga. Detta hus heter Sagan och ligger sådär mystiskt inne i en skog, vid en sjö. Ett renoveringsobjekt som heter duga, men herregud vilken potential!! Ett väldigt magiskt gammalt hus.
 
Nästa motiv fick bli Hjälmsjöborg som också är en väldigt vacker gammal byggnad. Ligger ganska nära Sagan, också ut mot en sjö. 
 
Blev sååå nöjd med denna teckning. Den finaste någonsin!
 
Den sista teckningen blev min kära klassiker, Kärnan i Helsingborg. Har målat den här rätt många gåner. 
 
De hade (har) även pennor som man kan rita på porslin med. Så jag gjorde tre olika muggar med en guldpenna. Tanken var att dessa skulle kunna vara inspirerande. 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg