Meditation ★
Hej fina!
Som ni kanske vet så älskar jag meditation. Det är bland det allra bästa jag vet. Den senaste tiden har jag varit väldigt dålig på att få in det i vardagen men igår, när jag tog mig tid till att meditera, så blev jag påmind om hur jävla skönt det är och hur de där 10 minuterna kan ändra inställningen till hela dagen. 
 
 
 
Det finns olika typer av meditation, mer eller mindre flummiga. jag föredrar de mindre flummiga. Finns en hel del appar med meditioner och på Youtube finns en hel uppsjö. Min absoluta favorit är Boho Beautiful. Hennes meditationer har olika teman som man kan välja bland beroende på sitt humör och behov. 
 
När jag mediterrar försvinner all oror och stress och när livet känns kaotiskt är det som att stänga in sig i ett helt tyst och mörkt rum och bara låta livet sköta sig själv där utanför. Så. Himla. Skönt.
Igår när jag mediterade dök det upp en massa superfina minnen i mina tankar. Jag såg mig själv som utifrån i mina livs lyckligaste stunder. Den lyckan levde jag sen på resten av dagen. Hade jag inte mediterat hade de här tankarna säkerligen inte dykt upp, de får liksom inte plats och kommer inte till ytan när man stressar runt.  Man måste stanna upp för att få de där härliga tankarna. 
 
Efteråt går man tillbaka till livet, men med en lugnare och vackrare syn på saker och ting. 
 
Malin

Så fina bilder!! Ser helt underbart ut!

Svar: Tack finaste!!! 💕
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like