Helgplaner och låttips ★
Hej fina!
Idag är det fredag! Jag fattar inte vart veckan tog vägen men det är sååå skönt att det är fredag. Även denna veckan har varit stressig både på jobbet och på fritiden. Jag börjar känna att detta är ohållbart om jag inte vill ha huvudvärk konstant och nätter med dålig sömn. 
 
Förvisso är denna helgen ganska fullbokad. Egentligen hade jag nog behövt ligga i sängen i några dygn men det kan jag liksom inte. Får bara vara jävligt noga med att påminna mig själv om att inte stressa sönder. Man måste påminna sig om att de saker man stressar över egentligen inte är särskilt viktiga om man sätter det i perspektiv. 
 
Fredag
Idag chillas det. Har farit runt halva stan på jakt efter salsiccia, hämtat ut paket och sedan lagat tacos. Nu (20:38) är jag helt död och jag kommer inte att vara vaken många timmar till.
 
Lördag
Imorgon är min plan att vara effektiv. Behöver städa och diska och såntdär tråkigt. Min kompis har sin bokrelease imorgon som jag förhoppningsvis ska hinna ta mig till. Men om det blir för stressigt är det tyvärr den biten som får falla bort. Sen ska jag hem till Oclahoma och laga middag till la familia, vilket är min farsdagspresent till pappa. 
 
Söndag
På söndag ska jag ha en chill förmiddag hemma hos mamma och pappa. Ska bara läsa och gosa med kisen. Sen ska jag till scouterna och planera hajken. Ska bli kul att planera den faktiskt! Sen fårjag fara hem till stan igen och förhoppningsvis träffa Mr R. Längtar typ ihjäl mig efter denna solstråle. Så längesedan jag kände såhär. 
 
Tänkte även denna fredag bjussa på en sjuukt skön låt som jag kommer lyssna på massor i helgen. Den har den perfekta blandingen av chill och pepp.  
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like