Fredagslistan ★
Vad hände förra fredagen? Jag var sjuk och stannade hemma från jobbet. Festade till det med räkor på kvällen, är det fredag så är det!
 
Vad är det roligaste som hänt under veckan som varit? Hmm, ingenting. Har fortfarande varit halvsjuk hela veckan, stressat på dagarna och varit helt död på kvällarna. #Bitter
 
Dagens fredagshumör? Strålande! Stannade kvar längre på jobbet och fick undan lite saker som hängde över mig. Äntligen kan jag koppla av! Har god mat och vin som väntar på mig och jag är så glad att det äntlugen är helg!
 
Bästa fredagsmaten? Räkor eller tapas. Ikväll blir det tapas. Det beror på om jag är sugen på rött eller vitt vin, haha!
 
Vad gör du helst ikväll? Njuter av min tapas och mitt vin, ser på någon film och går och lägger mig relativt tidigt. Helt slut.
 
Vilken är den bästa fredagslåten? Brukar alltid sluta med att jag lyssnar på min nostalgilista och sjunger högt till "Vill ha dig". Stackars grannarna!
 
Kvällens outfit? Pyjamas, haha!
 
Vad ska du göra imorgon? Sova uuuut, chilla, pyssla med bloggen och sen på kvällen ska jag hem till en kompis på middag.
 
Och på söndag? Blir nog också en chilldag. På kvällen ska jag träffa Mr R. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like