Mina julkalendrar ★
Hej fina!
Har ni några julkalendrari år? Det är typ A och O för mig att ha minst en kalender i december, i väntan på julafton. Det är liksom det som jag gillar mest med julen, att man får njuta av den hela månaden och liksom få någonting varje dag som gör en glad. Det känns ju som att man är allra duktigast på att värna vardagsglädjen just i december.  
 
Det är ju faktiskt december imorgon! Underbart. 
 
Jag har i flera år köpt den fina tekalendern från nabo, men i år kommer jag att köra på en billigare från Pukka. Perfekt sätt att hitta en sort som man älskar. SÅ fin förpackning dessutom. Passar mitt jul-lakan.
 
Vanligtvis dricker jag inte te särskilt ofta. Men tycker det varit härligt att ha tekalnder så att man verkligen sätter sig ner och njuter av en kopp te varenda dag. Extra bra när det är en ny smak varje dag så att man stannar i nuet och verkligen smakar på teet. 
 
Sen blev jag bortdskämd på jobbet 💕 och fick en chokladkartong från chocolatte.
 
Bossen hade tänkt till och köpte kartonger innehållande 24 praliner, perfekta som kalendrar! Älskar chocolattes choklad så det kommer blir ljuvligt. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Veckans babe ★ Hudvårdsserie
Hej fina!
Ett tag sedan nu som jag körde Veckans babe, tror att det mestadels beror på att jag inte riktigt haft någon. Åtminstone inte i materiell form, hehe!
 
Men idag tänkte jag tipsa om hudvårdsprodukter från ACO som jag blivit väldigt positivt överraskad av. Eller snarare deras hudvårdsserie överlag. Tro mig när jag säger att jag provat massor av olika märken på hudvårdsserier med hopp om att min hy ska bli lika flawless som man ser på modellbilder. Hade väldigt mycket problem med min hy när jag var gick i mellanstadiet(!) och något år upp i högstadiet. Detta gjorde att jag, när jag kom upp i tonåren och det var väldigt viktigt för mig att se bra ut, intresserade mig väldigt mycket för hudvård. Sen har det intresset bara hängt kvar och jag tycker faktiskt att det är roligare att köpa en dagcreme än en foundation. 
 
Hur som, ACO är ett VÄLDIGT prisvärt och bra märke. Deras produkter känns milda på huden men är ändå effektiva. I love it!
 
Personligen använder jag främst produkter från deras blå serie som är till normal och kombinerad hy. Men de har såklart flera olika serier beroende på vilken hydtyp man har. 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
En helg med scouterna ★
Hej fina!
I helgen var jag på hajk med scouterna. Jag var otaggad till tusen men det blev faktiskt ganska härligt ändå. Såg framför mig en iskall och blöt helg, men istället blev det en mysig helg med många skratt. Kidsen var fantastiska på alla sätt och vis. Supersnälla, hjälpsamma och roliga att hänga med. Hade det inte varit för barnen så hade jag inte hållt med scouting. Ibland tar de al min energi men oftast ger de mig massor massor massor av energi och glädje. 
 
 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Tankar just nu ★
1. Herregud vad jag är trött just nu. Klockan är 22:30 och jag har precis gjort klart ritningarna till pepparkakshuset.
 
2. Imorgon är det fredag och helg, vart tog veckan vägen?
 
3. Ska på hajk med scouterna i helgen. Noll procent taggad på att vara ute i kylan och detta väder. Har packat ner mysiga kläder, choklad och chips för att försöka göra det lite härligt.
 
4. Just nu, när jag stressar runt såhär mycket och inte är färdig med min to do list förrän 22:30, så får jag flash backs till gymnasiet. Det var typ såhär mitt liv såg ut då. Hur orkade jag?
 
5. Min to do list är inte ens färdig. Har inte hunnit / orkat diska.
 
Oj vilken happy lista, får försöka göra den lite lyckligare nu. 
 
6. Jag har gått ner nästan 3 kg på några veckor! Känns toppen! 
 
7. Undrar hur det är att vara med i kungafamiljen. Lär ju aldrig få feta det. 
 
8. Jag ser ärligt talat ingen poäng med att vi har en kungafamilj i Sverige.
 
9. Jag tror att Black Friday leder till någon form av shoppingstress. Jag känner i alla fall att jag typ måste handla bara för att det är rea. Har letat runt på hemsidor men inte hittat nåt jag vill ha, då behöver man ju inte handla, ellerhur? Men det känns som att man måste. Någon som förstår hur jag menar?
 
10. Nu. Ska. Jag. Sova. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Hej mitt vinterland ★
Hej fina!
Och Hej mitt vinterland. SÅ FINT! I morse satt jag på sängen, kollade på klockan och övervägde att krypa ner igen och sova 10 min till. Sen kollade jag ut i köket, och såg genom fönstret att det var snö på taken. Jag studsade upp med ett glatt litet skrik och sprang till fönstret. Som ett litet barn. Snö gör mig lyckligare än solsken, heeelt klart. 
 
Tänkte hur underbart det vore om varje morgon började med en sån glädje. 
 
Inte mycket snö, men ändå. man får vara glad för det lilla om man bor i Skåne.
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg