Glossybox ★
Hej fina!
Är det någon som missat det här med Glossybox? En låda man får hemskickat en gång i månaden (eller bara en gång, beroende på vilken prenumeration man väljer) som innehåller ett gäng skönhetsprodukter. Jag har haft en sådan prenumeration och det var lika roligt varje månad när boxen kom. Vardagsglädje deluxe! 
 
Det är väldigt prisvärt då man alltid får produkter till ett ganska mycket högre värde än det man betalart för boxen. De vill gärna att man sedan recenserar produkterna och får då poäng som man senare kan använda för att få en gratis box, exempelvis. Det är också ett bra sätt att hitta produkter som man älskar, jag har hittat många favoriter tack vare min prenumeration. Om man tycker att det är roligt med skönhetsprodukter kommer man att älska Glossybox. 
 
En annan bra sak med Glossybox är att man fyller i vad man har för stil, vilken hårfärg man har, vilken hudtyp man har och så vidare så att man endast får produkter som passar till just sig själv. 
 
Och givetvis har jag en rabattkod till er med hela 25% på valfri prenumeration genom rabble. HUR BRA? Jag tänker bannemej starta en prenumeration jag också! 
Klicka här för att komma till rabattkoden. 
 
 
  
 
 
 
Detta inlägg är i samarbete med rabble
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like