En röd dag i bilder ★
Hej fina!
Inser nu när jag skrivit rubriken att det kan låta lite märkligt med en röd dag, haha! Jag menar en enligt kalendern röd dag. Jag har inte tagit ledigt klämdagen så detta blir en väldigt märklig vecka för mig men gud så skönt det har varit med en ledig dag mitt i veckan! Jag har fått så mycket gjort. Jag har storstädat lägenheten och fick även ett ryck och började möblera om lite. Känns så bra nu!
 
Jag skulle ju baka scones till frulle, hade jag tänkt, men var inte alls sugen på det. Var bara väldigt sugen på min fil och banan som jag ätit i några veckor nu. Tror att jag vant kroppen vid den frukosten och nu är inget annat välkommet. 
 
Sen städade jag på förmiddagen. Fick ångest en stund när blodsockret var lågt, klockan blivit rätt mycket och skrivborden stod huller om buller. Jag ville bara äta men behövde reda ut möbleringen först. Så som jag hade tänkt mig blev inte alls bra, men hittade en annan lösning till slut.
 
Sen lagade jag lite lunch vilket blev pasta med stekt sparris, citronolja, vitlök och basilika. Så gott och superduperenkelt. Sparrisen var på extrapris, annars blir det lätt lite pricey. 
 
Efter lurren städade jag klart och gick ner med en massa prylar i förrådet.
 
När jag städade lyssnade jag bland annat på Ångestpodden. Jakten på den perfekta sommaren, SÅ bra avsnitt. Som vanligt. Men extra bra idag eftersom att jag blev omnämnd, tjoho! Eller rättaresagt ett meddelande som jag skrev till dem efter förra veckans avsnitt, som också var superduperbra. Eftersom att mina ord tydligen kan inspirera självaste Ångestpodde-brudarna  ska jag i ett kommande blogginlägg skriva om just det som jag skrev till dem. 
Blev verkligen jätteglad över detta 
 
Såhääär fint blev det! Blev snyggt att ha skärmen lite på sniskan, tycker jag. och kontorshörnan ser mer inbjudande ut nu än vad den gjorde förut. Nu jäklar ska det bloggas, hörrni!
 
Visst blev det fint? Jag är supernöjd. Den förra inredningen var tveklöst mer praktisk. Men jag ville verkligen förändra något och detta blev finare.
 
Och nu kan jag ligga i sängen och se på film. Kan ju vrida skrämen, men orkade inte göra det för att ta detta foto, låg så bekvämt där i sängen. 
 
Och även köket blev rent. 
 
Sen tog jag en dusch och efter det en kopp kaffe. Känslan när man har städat färdigt. Ljuvlig!
 
Till kvällis blev det nachos med salsa och guacamole. Det är jag så välförtjänt av efter denna städdag!
 
Ikväll ska jag varva ner och läsa lite ur denna boken tänkte jag. Imorgon blir det jobb och sen Några dagar i Örkelljunga. Jag mår så bra just nu. Livet är skönt.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like