10 senaste skärmdumparna ★
Hej fina!
jag tänkte följa trenden och visa upp de tio senaste skärmdumparna i mobilen. Jag skärmdumpar rätt ofta, oftast på instagram när det är något som inspirerar mig. Jag brukar kalla det "bildorgasm". Vissa av er förstår nog helt vad jag menar medans andra av er totalt missuppfattar uttrycket.  Ni får helt enkelt se nedan vad jag menar. 
 
 
 
Den senaste printscreenen är faktiskt inte från insta, utan en väldigt intressant bild på min väckarklocka. Jag skulle skicka den till en kompis för att vi beklagade oss för varandra hur tidigt vi skulle gå upp en lördag. Hon vann. 
 
 
 
Printscreen nr 2. är från insta, från Jossan. Har väldigt många printscreens från just hennes instagram. Jag gillar inte riktigt mitt kök och blev inspirerad av denna bilden. Ser väldigt mysigt ut. 
 
 
 
 
 
Jag minns ärligt talat inte ens att jag har printscreenat den här. Men fin outfit! Antar att det var enledningen. 
 
 
 
 
 
 
När jag såg denna bilden tänkte jag att "om min disk också skulle se ut sådär hade jag också tyckt om att diska!". Sen gick jag till Granit och köpte diskborsten och tro det eller ej, men det har varit lite roligare att diska sedan dess. 
 
 
 
 
 
 
Denna bild dök upp strax efter attentatet i Stockholm. Jag tyckte att det var väldigt tänkvärt i den stunden, som det mesta från SKAM är. 
 
 
 
 
 
 
Sen har vi en inspirerande inredningsbild. Väldigt mycket min stil och inte helt långt ifrån hur det faktiskt ser ut i min perfekta hörna. 
 
 
 
 
 
 
 
Amen alltså hur ljuvliga blommor? Här har vi ett exempel på Bildorgasm. 
 
 
 
 
 
 
 Ord från kloka Miriam. Tänkte att jag ska kolla på denna nästa gång det skiter sig på karl-fronten. 
 
 
 
 
 
 
ÅH så snyggt! Jag blev helt kär i den svarta väggen. 
 
 
 
 
 
 
 
 Och den sista är ju bara för söt. Kände mig väldigt gammal när jag såg denna. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like