1 hel månad gratis ★
Hej fina!
Ibland hör jag folk som säger att de inte har tid att kolla på en film eller inte tid att läsa en bok. Jag tycker att det låter helt galet. Jag har också vissa dagar då jag inte har tid, men långt ifrån alla veckans dager är så uppbokade så att jag inte skulle ha tid att se en enda film någon gång under veckan. Jag tror ju att det handlar om hur man priorierar sin tid. Givetvis förstår jag att det är skillnad på mitt liv än att jobba heltid och ha två-tre barn som kräver en hel del tid. Men jag tror också att man sakta går sönder om man inte ger sig själv någon lugn egentid. Och ingen kommer ju tacka en för att man slitit som ett djur den dagen man går in i väggen. 
 
Hör och häpna, men jag har ingen TV, och det är jag SÅ nöjd med. Jag tittar på allting på min dator och kan se vad jag vill när jag vill. Behöver inte rätta mig efter sändningstider. Så istället för att lägga en dyrbar timme åt att slökolla på TV och fastna vid nåt som jag egentligen inte tycker är bra, så kan jag sätta mig ner och klicka igång precis det jag är sugen på att se just då. Trivs verkligen så himla bra med det. 
 
Jag lyssnar även en hel del på podcaster, vilket är perfekt, för då kan man göra något annat samtidigt. Gå till jobbet, diska, städa, vika tvätt, laga mat m.m. Ljudböcker är också helt suveränt! Fantastiskt att klicka igång någon bok som man försvinner in i när man står och diskar eller en peppig självbiografi när man promenerar till jobbet. Och då kan man verkligen inte skylla på att man inte har tid, för laga mat och sånt måste man ju ändå göra. 
 
Och nu - två sjukt bra erbjudande!
 
Rabble har just nu två fantastiska erbjudande som gäller just detta. 
 
Det är ju helt perfekt om man vill prova! Och både Viaplay och Nextory kan jag verkligen varmt rekomendera. 
 
 
 
 
 
Detta inlägg är i samarbete med rabble. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like