Vardagsglädje ★
Hej fina!
Som jag sagt en hel del gånger så tycker jag det är viktigt att man värnar om vardagsglädjen. Istället för att gå runt och vara bitter hela veckan och bara längta efter helgen så tycker jag att man ska göra vardagarna lite trevligare. Tänk på att en sjundedel av ditt liv är måndagar, exampelvis. Tråkigt om man har varit deppig en sjundedel av sitt liv, tycker jag. 
 
Idag har jag verkligen fyllt dagen med massor av vardagsglädje. 
 
Var ute och åt på lunchen med min kollega. Vi åt på Kgränd, ett hett tips om du bor i Helsingborg! 99 kr för en smarrig och tjusig dagens. Dessutom extra härligt att komma ifrån kontoret någon gång ibland och käka på restaurang, istället för att ta take away (om man nu ändå ska handla mat ute). 
 
Köpte tulpaner för 50 kr på ICA, vardagsglädje för flera dagar! 
 
Och så köpte jag sura S (nomnomnom!) och det låg en ny PLAZA på dörrmattan. 
 
Gick även loss på TGR idag och köpte en plåtburk och ett anteckningsblock med superfint mönster. Och två svarta ljus. Detta gick allt som allt på lite drygt 50 kr. Så värt!
 
Sist men inte minst (fast jo) köpte jag en nyckelring till min jobbnyckel på Gina tricot. Så himla fin med guld och två tofsar. Nu kommer jag bli lite extra glad varje morgon när jag kommer till jobbet! 
Moa Håkansdotter

Älskar nyckelringen!!

Svar: Vad roligt att höra! Jag älskar den också :)
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like