Saker jag har att se fram emot ★
1. Morgondagen, en chill och ledig söndag. Ska handla och laga någon god mat och bara ha det gött hemma, se på Sex and the city och köra lite Yoga. 
 
2. Min födelsedag på onsdag. Jag kan nästan sakna den där längtan man hade till sin födelsedag när man var yngre. Men jag ser ändå fram emot den eftersom jag blir bjuden på middag på Olsons Skafferi av mina föräldrar. 
 
3. Utgång med vännerna nästa helg för att fira min fördelsedag. För det första är det väldigt sällan jag är ute och för det andra ska det bli så kul att träffa vännerna För ovanlighetens skull var det många som kunde komma och vissa av dem har jag inte träffat på länge. Ska verkligen bli roligt!
 
4. Födelsedagsbrunch med släkten. Ja ni hör ju, en himla massa firande. Och jag fyller inte ens jämt! Ska bli mysigt med en brunch. 
 
5. På torsdag ska jag på kompis-dejt. Träffa en tjej, eventuellt två tjejer, i Helsingborg som jag aldrig träffat innan. Med hopp om att vi klickar och kan bli bra vänner. SÅ spännande! Alltså, inget romantiskt. 
 
 
 
 
 
Klicka gärna på hjärtat nedan så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like