Min dag i bilder ★
Eftersom det blev lite teknikstrul med telefonkan i helgen kunde jag inte göra en "min helg i bilder" så jag körde en dag istället, igår. 
 
Jag började dagen med en meditation, tycker att det är helt ljuvligt att meditera och jag brukar göra det några gånger i veckan, antingen innan jag ska sova eller på morgonen. Just denna handlade om Inner Strength vilket var helt fantastiskt att börja dagen med. Tips Tips! Finns massor på exempelvis Youtube men denna kanal heter Boho Beautiful
 
Sen fixade jag frulle i form av egengjord müsli, turkisk yoghurt och lite honung. Nom nom!
 
Frullen avnjöts till Kyle XY. Jag har ganska mycket tid på morgnarna, som ni kanske förstår. 
 
Sen var det dags att sticka iväg på jobb. 
 
Lunchen bestod av en matlåda med glasnudelsallad med asiatiska köttbullar. Helt galet gott!
 
Av någon anledning kände jag för att ta en liten omväg hem, vilket var lite märkligt eftersom att det regnade. Men jag kände bara att jag ville vara ute lite, så jag gick en sväng i parken. 
 
Här är helt fantastiskt fint på sommaren, men det är något lite magiskt med det nu på vintern också, helt folktomt och dött. Nu när jag ser denna bilden känner jag hur jag vill sätta mig på en bänk där i sommar och läsa någon bok i flera timmar. 
 
Det kändes som att jag var ensam i ett helt rum, fast att jag var utomhus. 
 
Sen gick jag hem, jag bor väldigt nära den där parken. Njöt lite av mina liljor som sjunger på sin sista refreng nu. 
 
Så åt jag en semla, det var ju semmeldagen. 
 
Under kvällen lyssnade jag en hel del på framgångspodden och fick massor av pepp och inspiration. Så jag drog fram ett nytt anteckningsblock ur skrivbordslådan och bestämde mig för att fylla den med tankar, drömmar, mål och inspiration. 
 
Sen slängde jag mig i sängen och läste Harry Potter och däckade 20:30. Vet inte varför jag var så hiiimla trött, men orkade inte ha ögonen öppna en enda sekund till. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like