Listan om mig ★
Hur gammal är du? 
Jag är 23 och fyller faktiskt 24 om knappt en vecka. 
 
Hur gammal känner du dig? 
Vissa situationer känner jag mig betydligt äldre, och i vissa betydligt yngre. Fast jag tror alltid att jag kommer känna mig väldigt ung i vissa situationer, exempelvis när jag är ledsen. 
 
Var bor du? 
I en etta i Helsingborg. En relativt stor stad i Skåne. Jag trivs bra här, men tror inte att det kommer bli helsingborg livet ut för mig.

Vad har du gjort idag? 
Idag har jag jobbat och det var en toppendag på jobbet. Allt flöt på bra och alla var glada och jag fick en hel del skratt. Jag tror att det är det här fantastiska soliga vårvädret som vi har att tacka för humöret idag. Sen handlade jag lite på väg hem och unnade mig lite lakrits och en iskaffe. Mmm! Sen har jag röjt upp i lägenheten. 
Senare ska jag äta avokadomackor och kasta ihop en grekisk sallad till morgondagen. 

Vilken årstid föredrar du och varför? 
Hösten är min favoritårstid. Jag älskar när man kan dra på sig bysorna igen efter en varm sommar. När man kan burra in sig i mysiga halsdukar, köpa nya snygga höstskor och gå ut i den krispiga luften och njuta av alla färger. Och jag är kanske lite knäpp, men jag gillar när mörket kommer tillbaka. Jag gillar inte alls att det är ljust när jag går och lägger mig på somrarna. 
 
 
Är du beroende av något? 
Kanske YouTube, för där finns alltid någon som jag är obsessed with. Utöver det är jag beroende av egentid. När jag är på semester med familjen exempelvis, känner jag tydligt hur viktigt det är för mig att komma undan lite ocgh vara för mig själv då och då. 

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? 
I sängen faktiskt, för jag är oerhört trött. Men vilken säng som helst går ju bra, så jag skulle vilja befinna mig i en jätteskön hotellsäng på ett lyxhotell i någon pampig stad. Kanske Abu dhabi? 

Vad är du på för humör just nu?
Jättebra, faktiskt! Livet känns enkelt atm!
 
Vilket är ditt favoritgodis?
Sura godisar, t.ex. Sura S. Och lakrits. 
 
Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Måste ju vara mamma som kom hem till mig igår och putsade mina fönster och försökte laga min rullgardin. 
 
Är du blyg?
Ja, det är jag. Dock inte i alla umgängen. Däremot tvingar jag liksom mig själv att vara framåt och delta i samtal även när jag tycker att det känns superjobbigt. För jag tycker att en pinsam tystnad är minst lika plågsamt.
 
Hur fick du ditt namn?
Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag heter Louise, tror inte det har någon betydelse, mina föräldrar tyckte nog bara det var fint. Egentligen skulle jag heta Therese, men så såg jag tydligen inte alls ut som en Therese och då fick de hitta på nåt annat. Mitt andranamn, Hanna, heter jag efter min farmor och det är ett namn som gått genom släkten sedan åtminstone 1600-talet.

Vill du gifta dig?
Ja, det vill jag. Fast det är ingen sådär superstor dröm. För mig är det viktigast att jag hittar kärleken och kan få barn. Jag ser inte själva brölloppet som en jättestor grej, mer som en superhärlig dag. 

Har du något smeknamn?
I gymnasiet blev jag kallad Louie, så pass flitigt att paralellklasserna trodde att jag faktiskt hette det. Annars är det Lollo som gäller. Nästan alla som känt mig sedan jag var barn kallar mig för Lollo. Och mamma brukar kalla mig för Pyret och färlänger det ibland till något i stil med Pyrenyresnyremyret. Otroligt långt smeknamn, inte jättepraktiskt. 
 
 
 
 
 
Klicka gärna på hjärtat nedan så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like