Helgen i bilder ★
Hej fina!
Jag hade en riktigt skön helg och tänkte som vanligt dela med mig av den Hoppas att er helg också var bra!
 
I fredags efter jobb hämtade jag ett mycket efterlängtat paket innehållande två böcker. The 52 lists project och 52 lists for Happiness. Kan verkligen rekomendera dessa skönheter! Böckerna innehåller 52 listor, en att fylla i varje vecka, som får en att tänka efter hur man vill leva. Riktigt roligt och lärorikt och dessutom är de superläckra!
 
Sen drog jag hem till Örkelljunga.

Lördagen spenderade jag mestadels chillande. Mina päron har införskaffat två fåtöljer och jag fann snabbt min plats i den ena. 
 
Sen skulle vi hem till min farmor och farfar för att fira min farmors 80-årsdag. Jag kände att det var så längesedan som jag stylade till mig sådär lite extra så jag var verkligen sugen på det. Blev helt galet nöjd med håret!
 
Men eyelinern blev inte helt tokig den heller. Bra eyeliner-dagar är få, men fantastiska! 
 
Farmor bjöd på en helt ljuuuuvlig middag som en catering-firma fixade. Jag njuter fortfarande av denna middagen när jag tänker på den. Hjort med potatisfondant och rödvinsås. Extra sås, som ni ser, på beställning av farmor. Hon hade tydligt sagt ifrån att hon ville ha mer än ett litet sträck av sås. Klok kvinna, sås är ju så gott!
 
Och sen vart det jordgubbstårta made by min mamma. Sen satt vi och lästa farmors släktträd som sträckte sig till 1600-talet. Och det visade sig att mitt mellannamn HANNA gått genom släkten sedan 1600-talet. Jag har det efter min farmor, som har det efter sin farmor o.s.v. 
 
Sen sov jag hemma i min lägis och till lunch på söndagen blev det avokadomackor. Så gott!
 
Sen satt jag ch fyllde i en lista ur varje bok. Superkul! Utöver det städade jag mest i söndags. 
 
Och till middag blev det tacos. Nom nom! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Malin

Ooh dom där böckerna alltså! Måste verkligen spana in :D
Snyggt inlägg!

Svar: Jaa! Superhärliga!Tusen tack! <3
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like