Helgen i bilder ★
Hej fina!
Nu är vi ju redan framme vid halvlek i denna veckan, så jag antar att jag är lite sen med att slänga upp helgbilderna. Det är ju snart en ny helg igen! Hoppas hur som helöst att ni också hade en bra helg. Men kom ihåg att vardagarna är minst lika viktiga. 
 
 
Har inga bilder från fredagen. Jag tog bussen till Örkelljunga efter jobbet för att fira min bästa svägerskas födelsedag. Hade en mysig kväll tillsammans med familjen med mycket god mat och ännu godare tårta! 
 
I lördags var det faktiskt väldigt varmt ocvh superfint väder. Det kändes verkligen hur vårigt som helst. 
 
Rabatten med krokusar hemma hos mamma och pappa var ju bara såå fin!
 
Jag tog en prommis med pappa. Adidasskor och uppknäppt jacka, fantastiskt!
 
Det låg fortfarande lite is på sjön. Man ser det på bilden, uppe till vänster. Och i skogen bredvid såg vid en citronfjäril. 
 
Älskar denna platsen. Så många minnen! 
 
Sen tog jag bussen hem till stan och hade mellomys!
 
På söndagsmorgonen låg jag kvar i sängen läänge, så ska det vara på söndagar. 
 
Efter frullen drog jag igång ett projekt från denna fantastiska boken! Passade på att frosta av frysen när jag nu ändå skulle vara hemma en hel dag. Tråkigt projekt men skönt när det är gjort!
 
VÄLDIGT skönt faktsikt!
 
Sedan tog jag tag i ett litet projekt. Har längfe stört mig på dessa tavlor. Jag älskar bilderna som är utrivna ur en gammal flora-bok och köpta på julmarknad, men de gjorde sig inte alls i de där ramarna. 
 
Så det fick bli såhär istället, med tejp. Papperstejp, för att inte förstöra bilderna. Jag tycker att det blev mycket mycket finare. Vad tycker ni?
 
Fint va?
 
Sedan chillade jag mest under söndagen, det får man ju inte glömma bort att göra. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like