Från generation till generation ★
Hej fina!
Idag kommer ett litet snabbt tips. För att få sin inredning personlig tycker jag att det krävs att man inte bara har nya saker utan blandar lite nytt och gammalt, det blir oftast en väldigt väldigt fin blandning. Dessutom är det ju roligt att ha något som "ingen annan"  har. Loppisar är ju superbra men det är faktiskt inte helt enkelt att hitta guldkorn på röriga loppisar om man inte vet vad man ska leta efter. 
 
Om jag skulle säga var saker och ting i min lägenhet kommer ifrån skulle det låta ungefär "Indiska, från släkting, IKEA, från släkting, Lagerhaus, från släkting.." Ungefär varannan pryl är faktiskt begangnad. Dels har jag ärvt en del grejer från min morbror men många utav grejerna kommer från min farmor och farfar som inte kan hushålla alla saker längre. Jag har även fått grejer som stått och samlat damm på mamma och pappas vind och lite grejer från andra släktingar. Äldre släktingar är helt enkelt en guldgruva! Och oftast blir de jätteglada när man vill ha någonting så att det kommer till bättre användning. 
 
 
 
Dessa små söta glasskålar haffade jag från min farmor och farfar, hade inte jag tagit dem hade de skänkts till loppis. Jag tycker att de är superfina! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klicka gärna på hjärtat nedan så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like