Boktips ★
Den senaste tiden har jag köpt en hel del böcker. Jag är ingen sån person som läser flera timmar om dagen och romaner har jag överlag ganska svårt för. Jag önskar dock att jag var en sån person som satt och läste böcker på kvällarna och bara försvann in i olika historier. 
 
Det finns ju så mycket andra böcker än bara romaner. Jag älskar att köpa böcker som handlar om saker som jag verkligen är intresserad av, jag blir så inpirerad! Förvisso får jag ju mycket utav detta genom bloggar men det är ändå något speciellt med att slänga sig på sängen och bläddre i en bok istället för att scrolla sig igenom bloggar på datorn. 
 
 
 
Så idag tänkte jag tipsa om några böckert som jag gillar. Men framförallt tipsar jag om att köpa böcker över huvud taget, och att köpa böcker som passar ens intressen. 
 
En av få romaner (nu blev jag väldigt osäker på om detta räknas som roman, men ni förstår vad jag menar) som jag fastnat för är Harry Potter. Jag läser dem inte så flitigt men ibland är det skönt att läsa ett par sidor innan man ska sova. Ett par sidor räcker för att jag ska komma in i mitt Hogwarts-mood. 
 
För ett tag sedan köpte jag denna nysläppta Yoga-boken. Den är fylld av yoga-, och meditationsövningar som är väldigt välbeskrivna så att man ska kunna göra dem på helt rätt sätt och veta vilken kroppsdel man ska fokusera på och vad man ska tänka på. Där finns även en del recept. Superbra för nybörjare! Otroligt inspirerande. 
 
Amen alltså denna boken, den är ju bara helt ljuvlig. Varje vecka ska man skriva en lista som ska få en att bli lyckligare. Olika listor för varje vecka. Det kan exempelvis vara att man ska lista saker som gör en lycklig, saker som gör en avslappnad, favoritlåtar o.s.v. Superrolig bok!
 
Känns som att jag nästan tjatat ihjäl er om denna boken. Men den är fantastisk! Läs mer HÄR
 
Denna bok köpte jag av en liten kille som sålde jultidningar och jag är SÅ nöjd över detta köp. Veldigt enkla och snabba maträtter som även funkar perfekt i matlådan dagen efter. Relativt få ingredienser och mycket av det är saker man ändå redan har hemma. Min bästa kokbok. 
 
Denna skönheten har jag haft i min ägo i ett par år. En hel del pyssel, recept och tips inför fester. Otroligt inspirerande! Jag brukar alltid titta i den när jag ska ha fest. 
 
Denna goding köpte mamma till mig förra året och jag minns att jag spenderade typ all min vakna tid till att läsa den från pärm till pärm. Jag älkskar inredning och denna boken var fylld med GALET många tips, både praktiska tips och tjusiga tips. Även om man inte har den där klassiska vintagestilen så är denna bok väldigt rolig eftersom Elsa främst pushar till att man ska hitta sin egna personliga stil. 
 
 
 
 
 
 
 
Klicka gärna på hjärtat nedan så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like