Tankar just nu ★
1. Såå gött med helg! Denna veckan har varit rätt jäkla jobbig för mig. 
 
2. Jag har precis sett skräckfilmen Unfirended. Noll procent läskig. Men bra! Hela filmen utsepar sig från e dataskärm, så att säga. Udda men bra! 
 
3. Imorgon ska jag fira min födelsedag med lite kompisar. Ser fram emot det så himla himla mycket och först nu inser jag att jag VERKLIGEN måste bli bättre på att hålla kontakten med mina vänner. 
 
4. Idag har jag bloggat varje dag i 17 dagar, tror jag. Och det är pretty awesome!
 
5. Klockan är så sent som 20:16 och först nu sjunger fåglarna dagens sista vers. Nu är det vår!
 
6. Vänta, jag måste ha kaffe. Det är ju därför jag har huvudvärk!
 
7. Förresten, så himla varmt det har varit här i Skåne idag! Och jag hade täckjacka och väskan full av inköp från systembolaget. Vandringen hem var minst sagt tung.
 
8. Kaffe var precis vad jag behövde. 
 
9. Jag blev väldigt inspirerad av Anty idag. Hon berättade att hon för bara tre år sedan satt och jobbade jobbiga nattskift på Vattenfall, och nu är hon en av Sveriges mest populära youtubers. Och för någon dag sedan la en vän till mig, Linda Marie, upp sin första video på YouTube. Nu har hon 406 prenumeranter och över 1000 tittare på videon. Nu är det kanske inte just YouTube som jag vill, men jag känner så starkt att jag kommer att lyckas med det jag vill! I can and I will. 
 
10. Det jobbiga med att ha kort hår är att det blir långt så snabbt. (?!) 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Från generation till generation ★
Hej fina!
Idag kommer ett litet snabbt tips. För att få sin inredning personlig tycker jag att det krävs att man inte bara har nya saker utan blandar lite nytt och gammalt, det blir oftast en väldigt väldigt fin blandning. Dessutom är det ju roligt att ha något som "ingen annan"  har. Loppisar är ju superbra men det är faktiskt inte helt enkelt att hitta guldkorn på röriga loppisar om man inte vet vad man ska leta efter. 
 
Om jag skulle säga var saker och ting i min lägenhet kommer ifrån skulle det låta ungefär "Indiska, från släkting, IKEA, från släkting, Lagerhaus, från släkting.." Ungefär varannan pryl är faktiskt begangnad. Dels har jag ärvt en del grejer från min morbror men många utav grejerna kommer från min farmor och farfar som inte kan hushålla alla saker längre. Jag har även fått grejer som stått och samlat damm på mamma och pappas vind och lite grejer från andra släktingar. Äldre släktingar är helt enkelt en guldgruva! Och oftast blir de jätteglada när man vill ha någonting så att det kommer till bättre användning. 
 
 
 
Dessa små söta glasskålar haffade jag från min farmor och farfar, hade inte jag tagit dem hade de skänkts till loppis. Jag tycker att de är superfina! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klicka gärna på hjärtat nedan så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Min 24-årsdag ★
Idag fyller denna lilla bedårande unge (JAG) 24 år! Kan inte påstå att jag längtat sådär som man gjorde när man var liten. Förra veckan slog det mig att "Visstja, det är i nästa vecka jag fyller år!". 
 
Idag ska jag bjuda på fika på jobbet och sen ikväll kommer mina föräldrar hit och så ska vi ut och käka på Olsons skafferi. Mums mums! Jag tänker att jag kör "Min 24-årsdag i bilder" och fottar som en tok idag. Så får ni se det senare i veckan!
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Gör ditt hem personligt ★
Hej fina!
Gillar ni också, som jag, att fylla väggarna med finheter? Jag tycker att det är ett superbra sätt att göra hemmet personligt. Prydnadssaker i all ära, men man vill gärna inte ha alltför fulla bordsytor. Men väggarna kan man ju fylla till bredden, de bara står där och håller uppe taket. 
 
Ifall ni tycker att era vägger är lite tomma, eller helt enkelt bara vill smacka upp lite mera, tycker jag att ni borde kika in på Desenio. De har massor av posters och säljer även ramar i samma storlekar. De har väldigt stort utbud och många olika stilar, inte bara det som är "trendigast". Och thank god för det, för GUD vad jag tröttnat på att det ska vara marmor överallt. 
 
Här har jag samlat ihop mina favoriter. Uppenbarligen gillar jag turkost, djungel coh planeter. 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
2 sätt att äta våfflor ★
I lördags var det ju våffeldagen och som alltid så kommer jag någon dag efter. När man blivit helt depserat sugen av allas instagrambilder. Jag brukar göra smet på två ägg och så räcker den till vtå dagar, ena dagen har jag grädde och jordgybbar på och sen sätter jag in smeten i kylen. Dagen efter gör jag med lax, cremefraiche, rödlök och citron. Mums! Variant två kan man ju vaiera i all oändlighet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klicka gärna på hjärtat nedan så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg