Gör frullen lite lyxig ★
Hej fina!
Idag tänkte jag ge er tre tips på hur man kan dumpa de tråkiga mackorna och göra lite lyxigare frulle, allt för att värna vardagsglädjen. Det behöver inte alltid vara så himla avancerat för att det ska bli lyxigt. Men ibland är det värt att få upp en kvart tidigare och unna sig själv en lyxfrulle utan dess like. 
 
Denna frullen känns ju vrållyxig men går faktiskt snabbt att göra. Men kanske ändå passar bäst på helgen. Jag suger påatt baka men scones klarar till och med jag av att kladda ihop. Finns avancerade recept men också busnkla, välj ett som känns lagom för dig på morgonen. Som pålkägg körde jag Espresso House varianten med philadelphia, vanlig ost och sylt. Och en kopp örtte till detta, sen var jag hemma. 
 
Frulle nr 2 går supersnabbt och passar därför utmärkt på vardagsmorgnarna. Filmjölk, bär och kokosflakes. Givetvis kan man ju ta frukt eller vad man känner för, men nu råkade det vara extrapris på bär och det är ju smidigt att slippa skala och skära. Till detta blev det juice som givetvis dracks ur farmors gamla kristallglas. 

Sist men inte minst har vi pannkakor. I detta fallet amerikanaska, för att jag tycker att de är enklaere att göra, och det går ju givetvis snabbare att göra fyra tjocka än 8 tunna. Smeten kan man slänga ihop kvällen innan så att man bara precis behöver steka dem på morgonen. Även här finns det massor av olika recpet, både busenkla och onödigt avancerade. Hur lyxigt är det inte med pankisar till frulle? Så värt! 
 
Sanna

Ser såå gott ut! Kika gärna in min blogg också!

Svar: Ellerhur! 😍Klart att jag ska göra! Kram
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like