Glöm inte att vila ★
Hej fina!
Nu är min semester snart slut men det känns helt okej. Det är ju fortfarande sommar och jag har ju faktiskt fortfarande en vecka med resa till Samos att se fram emot. Det är viktigt att man inte känner att livet tar slut när semestern tar slut. Även fast man jobbar så har man ju ändå helgerna (eller andra dagar) fria. Man jobbar ju knappast dygnet runt hela veckan. Man kan forfarande sitta på uteserveringar, fortfarande göra utflykter, fortfarande bada eller vad man nu känner för. Under min semester har jag vilat MASSOR. Har suttit inne i lägenheten i mjukisbyxor och med gott samvete kollat på film hela dagen. För det är just sådana sköna dagar jag har längtat efter. Jag tror inte det är bra att rtycka in allt mför mycket saker att göra på sin semester, även om det är roliga saker. Man behöver den tiden för att varva ner. 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
New in ★
Hellu fina!
Igår var jag på Väla och gjorde av med en himla massa pengar. Jag gör det cirkus fyra gånger om året och så småshoppar jag lite "nödvändigheter" däremellan. Så just de där Väla-dagarna brukar bli rätt jäkla dyra. Men vafasen, varför ska man jobba om man inte får slösa upp det? 😄
 
Jag köpte två par billiga skor. De guldiga insåg jag dock var trasiga när jag kom hem, suck. Så det blir till att åka dit en annan dag för att få ett par hela. Sånt är ju så störigt. De guldiga är från Dinsko och de svarta är från skopunkten. 
 
Köpte ett par mjukisar för en hundring på Gina tricot. Kan liksom aldrig ha för många mjukisbrallor. 
 
Gick även utanför min comfortzone (då syftar jag på stuprörsjeans, inte mjukisbyxor) och köpte ett par vida svarta byxor i ett tunnt material. Tycker att alla andra ser så coola ut i sådana, så nu intalar jag mig själv att jag också ser cool ut i dem. Även dessa från Gina tricot.
 
Den urgilliga apskålen fyndade jag på rean på Indiska, så även örhängena. Och solbrillorna köpte jag på Gina tricot. 
 
Köpte även en veckokalender på Lagerhaus som jag tänkte använda enbart till blogen, för tro det eller ej, det ligger en hel del planering och arbete bakom detta!
En glasflaska från Stadium för 149. Perfekt att ha i väskan!
Och så lite smink. 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Månadens Glossybox ★
Hej fina!
Alltså, jag vill verkligen slå ett slag för Glossybox! Det är andra gången jag kör en prenumeration nu och jag tycker att boxarna är SÅ bra nuförtiden. Jag tyckte att de var bra förra rundan också, men nu är de om möjligt mycket bättre. RIKTIGT bra produkter och boxarna blir så sjukt prisvärda. 
 
Bara själva lådan denna månaden föll mig verkligen i smak. Den kommer att få sig en plats som inredning. Sparar alltid lådorna, perfekta för förvaring. 
 
Bra märken, bra produkter, och inga miniförpackningar här inte!
 
Har so far testat alla produkter utom after sun, för ja, jag har inte legat på playan precis. Torr shampot var helt galet bra, inte alls som andra torrshampo som jag har testat. Håret kändes inte alls skönt att ta i liksom, men det blev såå snyggt och lättstylat. 
 
Och blev sådär löjligt glad över att få en produkt från Rapunzel of Sweden. Den ska minsann få stå framme!
 
 Sugen på en box, eller flera? Gå in HÄR 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Fantastiska saker just nu ★
★ Jag har semester denna veckan, min sista semestervecka, men ändå!
 
★ Jag har en semestervecka i augusti också. Så det är egentligen inte min sista nu.
 
★ Förkylningen är nästan spårlöst försvunnen. Jag kan andas igen!
 
★ Jag trodde att jag skulle leva ett ganska kostsamt liv när jag var ledig, men hör och häpna, det blev tvärt om! Så nån dag i veckan ska jag åka till Väla och leva life med gott samvete. 
 
★ Jag ska på två After Eork denna veckan, utan att jobba. Perfekt!
 
★ Sen blogg.se publicerade ett av mina inlägg på starsidan har mina siffror gått upp i taket. TACKAR för det och välkomnar alla nya läsare hit. Så glad! 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Min favoritbutik ★
Hej fina!
 
Klickade runt lite på Indiska och som vanligt ville jag ha typ allt. Älskar verkligen den butiken! Såå fina saker, både inredning, kläder och accessoarer. Mycket färger och mycket mönster och bra kvalitet. 
 
Vilka är era favoritbutiker? ★
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg