Tips på gratis redigeringsprogram ★
Hej fina!
Jag tänkte tipsa om ett sjuukt bra redigeringsprogram som jag använder och har använt i hur många år som helst. För mig är fina bilder A och O i en blogg och jag gör så gott jag kan för att mina bilder ska bli så inspirerande och fina som möjligt. Dessutom tänker jag mycket på att mina bilder ska matcha varandra så att det blir en tydlig röd tråd mellan mina bilder. 
 
Programmet heter Pixlr, är helt gratis och superenkelt att använda. Finns att ladda ned exempelvis HÄR. För att vara ett gratisprogram tycker jag att det är väldigt bra och man kan göra en hel del med bilderna. Finns även som app till telefonkan, så jag har det både i datorn och mobilen. 
 
Jag brukar alltid höja skärpan, ljusstyrkan och kontrasten. Sedan använder jag mig av ett filter (Anne) som gör bilden lite varmare och till sist ett filter (Ronny, Sanna, Carl eller Doris) som gör bilden lite blå i tonen. Denna proceduren går alla mina bilder igenom, även de bilderna som ska upp på instagram. Förut kunde jag lägga en halvtimme på en enda bild men nu går det av rena farten. Det handlar om att hitta den där ultimata "proceduren" som alltid ger samma fantastiska resultat. 
  
Tänkte visa några bilder före och efter. 
         
 
 
 
            
 
 
           
 
 
            
 
 
            
 
 
            
 
Vad tycker ni? Visst blir bilderna mycket finare efter lite arbete? 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like