Q&A ★ WORK
Vad ville du bli när du var liten?
Jag ville bli i princip allt som jag kunde komma på förutom någonting inom vården. Minns att jag ville bli lärare, hotellreceptionist och biblotikarie och jag lekte ofta att jag var det. 
 
Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring?
Jag var stensäker på att jag skulle bli arkitekt. Intresset uppkom från The Sims. Jag sökte in på arkitektutbildningen i Lund men kom inte in, istället kom jag in på Produktdesign i Malmö och tyckte att det också lät kul. 
 
Vilka var dina favoritämnen i skolan?
I grundskolan gillade jag mest bild, musik, hemkunskap och matte. 
 
Vilka ämnen gillade du minst?
Idrott och engelska. 
 
Vad gjorde du efter gymnasiet?
Jag började plugga Produktdesign direkt efter gymnasiet och flyttade hemifrån i samband med det. 
 
Vilket var ditt allra första jobb?
Det var ett sommarjobb som jag fick genom kommunen, tre veckor på en förskola. Jag var 17 år, tyckte att det var fruktansvärt tråkigt och trivdes inte alls men i efterhand tycker jag att det var bra för mig att komma ut i arbetslivet. 
 
Vad har du haft mer för yrken?
i fem år sommarjobbade jag som receptionist på ett fastighetsförvaltande företag, sen jobbade jag cirka ett halvt år på McDonalds och nu jobbar jag som advokatassistent. 
 
Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade haft det jobbet som du har nu?
Drömmen är att kunna leva på bloggen och skapa något vid sidan av. Jag är också mycket intresserad av att starta eget företag. Men jag ser dessa drömmar som framtidsplaner och trivs superbra med det jobbet som jag har. 
 
Vad tror du skulle vara det sämsta jobbet för dig?
Restaurangbranchen eller något fysiskt tungt arbete, jag är ganska klen. Restaurangarbete är för stressigt för mig och jag hatar att jobba på kvällar/nätter. 
 
 
 
Malin

Spännande att få veta!

Svar: Kul att höra! 😃
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like