En supermysig söndag ★
Hej fina!
Igår hade jag en riktigt mysig söndag tillsammans med en tjejkompis. Det var ju min sista semesterdag så jag ville ha fullt upp så att jag skulle slippa den brutala söndagsångesten som man lätt kan få efter ledighet. Och det funkade! Eller så har jag helt enkelt ett så bra jobb så att söndagsångest är ett minne blott. 
 
Först blev det lite fika/frulle på ett nyligen öppnat WAYNES COFFE. Galet mumsigt! Testade deras hasselnötslatte och kan väl säga som så att jag kommer att bli stammis där just för den latten. 
 
Och här är då min vackra kompis! Kompisen som frågar "hur vill du att det ska stå?" när man kommer med fikan till bordet för att hon vet att jag kommer att ta en bild till bloggen. Skulle inte förvåna mig om hon valde det bordet just för att där var bra ljus till bilden, dessutom.
 
Och så en bild på mig, för omväxlings skull. 
 
Efter fikan gick vi till Norra hamnen för att gå på vernissage och titta på Emma Hiltunens superfina tavlor. Emma är en supertrevlig och härlig tjej som precis som jag bor i helsingborg. Har följt hennes blogg ett tag och på den vägen blivit förälskad i hennes tavlor. Så det var väldigt roligt att se både Emma och tavlorna "live" idag. Det bjöds på bubbel dessutom, inte helt fel en söndag!
 
Tycker absolut att ni ska spana in Emmas blogg!
EMMA HILTUNEN
 
Efter vernissagen shoppade vi lite och fikade ännu en gång. Sen gick vi hem till mig och åt pizza och bara hängde. Hur härligt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Malin

Wohoooo!!
Underbar dag

Svar: SÅ härlig dag! :D
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like