5 saker att göra varje dag för att må bra ★
Sätt alarmet tidigare än vad du egentligen behöver
Att sätta alarmet en halvtimme elller tidigare än den tiden du måste gå upp är faktiskt väldigt skönt. Du har möjlighet att sova vidare om du verkligen är dödstrött men är du helt okej pigg kan du gå upp och göra iordning dig i lugn och ro, kanske ta en dusch eller se ett avsnitt av favoritserien till frullen. 
 
 
 
Laga någonting gott till middag
Jag har aldrig förstått mig på personer som tycker att det är SÅ tråkigt att laga mat till sig själv och som står och gör storkok till hela veckan så att de slipper laga mat veckans övriga dagar alternativt köper pizza varje dag. För det första så behöver det verkligen inte ta lång tid att laga god mat. Och för det andra blir vardagen betydligt roligare om man njuter av middagen istället för att trycka i sig chilicorncarne i femte dagen på rad. 
 
 
Gör någonting som du verkligen älskar
Se till att ha minst en timme avsedd för att göra någonting du verkligen tycker om att göra. Exempelvis läsa, yoga, ta en promenad, se på film eller vad det nu kan vara. Det är lätt att man hamnar med mobilen/datorn/tv:n när man väl har lite fritid och vips så har flera timmar gått utan att man egentligen inte gjort något kul. 
 
Rör på dig
Du behöver inte vara en träningsnarkoman och spendera varje kväll på gymmet (om du inte vill det förstås). Men man mår så mycket bättre om man rört på sig under dagen. Gå/cykla hem och från jobb eller till och från affären eller vad som passar dig bäst i ditt liv. Det är så klart extra bra om du rör på dig utomhus så att du får lite frisk luft.
 
 
 
Tänk på 10 saker som du är tacksam över
Testa att tänka på tio saker som du är tacksam över för dagen när du gått och lagt dig. Ta inte allmäna saker som att du har ett jobb eller familj just av den anledningen att det då lätt blir samma saker varje kväll. Tänk ut saker som du är tacksam över att har hänt just idag. Jag lovar att du somnar på bra humör!
 
Malin

Jättebra små tips! Använder mig så gott som av alla i varierande grad, och det funkar hur bra som helst :)

Svar: 😃
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like