Söndagsmys ★
Hej fina!
Hoppas att ni haft och att ni har en trevlig helg. Själv har jag bara tagit det väldigt lugnt och försökt att vila bort min stress och nedstämdhet och jag tror att jag mår lite bättre nu. Det känns så! 
Idag står det inte mycket på mitt schema, jag ska bara diska, laga mat, läsa lite och chilla. Det får vara så ibland.

För en liten stund sedan kom det en rejäl åskskur och det blixtrade och höll på rätt länge. Jag satt med tända ljus och myste med en cappuccino, hade det hur mysigt som helst! 
 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Växtshoppat★
Hej fina!
I veckan var jag på IKEA med min mamma för att spendera upp mitt presentkort. Jag har sagt här tidigare att jag är supersugen på en korgstol. Eftersom min pappa sa att de slängt deras så önskade jag mig presentkort på IKEA när jag fyllde år. Sen fick jag reda på av mamma att deras inte alls är slängda. Så därför fick jag helt enkelt shoppa loss på lite annat på IKEA med mina presentkort. 

Köpte ett natdduksbord, en ny (sov)kudde samt denna söta växten och krukan. Älskar verkligen krukan, tycker det är såå fint med denna rottingstilen, ger verkligen en bohemisk känsla. Sitter just nu och funderar på hur himla mycket min inredningsstil har förändrats sedan jag flyttade hemifrån. Då hade jag en romantisk stil, allt skulle vara vitt, beige, grått och rosa. Mycket blommor, änglar och mässing. Nu är det den bohemiska stilen som gäller och jag trivs så bra med den. 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
En dag på Österlen ★
Hej fina!
I söndags fick jag med mig hela la familia på en roadtrip till Österlen. Det var väldigt härligt! Dock hade vi otur med vädret, det blåste, var ganska kallt och sedan regnade det som om all världens vatten var i ett moln rakt ovanför oss. Men vi hade det bra ändå.
 
Havet var crazy bananas och vågorna var väldigt höga för att vara i Sverige. Tyckte jag iallafall. 
 
Mamma och pappa tog kaffekorgen med sig. Så mysigt! Så vi stannade till i Brösarps backar och drack hemmabryggt kaffe med hemmabakad vetefläta. 
 
Vi stannade till lite här och var. Bland annat vid en liten chokladfabrik. Butiken var inte särskilt stor men där fanns väldigt mycket och allt såg så himla fint (och gott!!) ut. 
 
Det sista stoppet gjorde vi på Backagården. Suupermysigt ställe om man vill fika. Man kan både sitta i växthuset och i den mysiga trädgården. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
My favorite things ★
Hej fina!
Förra veckan satt jag och gjorde ett litet kollage där jag skrev ner och ritade my favorite things. Stora som små saker. Det var faktiskt väldigt kul och jag tror det är ganska viktigt att tänbka ut vad man verkligen uppskattar. Jag älskar att resa, men det har jag inte direkt möjlighet att göra hela tiden, men jag älskar pasta också och det är ju lite mer lätt att ordna en regnig måndag liksom. 
 
Teckningen satte jag sedan upp vid sängen så att jag på morgonen ska påminna mig om att göra någonting under dagen som jag älskar. 
 
Rekomenderar verkligen er att göra detsamma! Man kan rita om man vill, man kan skriva upp sakerna bara eller kanske göra ett kollage med bilder på datorn. Det viktiga är inte hur man gör det utan snarare att man sätter sig ner och funderar ut vad man älskar. Och så klart, att man sedan då och då tittar på sin lista för att påminnas.
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Ännu ett mål avklarat ★
Hej fina!
Hoppas att er helg börjat bra! Igår hade jag det supermysigt i min singel-ensamhet. Jag såg på Eva & Adam och åt ett halvt kg räkor. Och drack mitt favoritvin och Coca Cola Zero. Lovely!
 
Imorse vaknade jag på tok för tidigt, mitt i en dröm när den var som mest spännande. Det var, kanske världens snyggaste kille, som sa att han ville ge mig en "Noora & William - kyss" men jag var tvungen att rusa iväg för att borsta tänderna först. Och så vaknade jag. Fan. Jag vet inte exakt vad han menade med en "Noora & William - kyss" och jag lär väl aldrig få veta. Jag försökte febrilt somna om, men det gick inte. 
 
Nu ska jag fixa lite ägg och bacon till lunch och så småningom ska jag bege mig mot Oclahoma (läs: Örkelljunga).
 
Hur som, gårdagens inlägg var inte vilket inlägg som helst, det var nämligen det 31:e inlägget i rad! Jag har bloggat varenda dag i en hel månad! Ännu ett mål avklarat och det känns superbra! Nu har jag nästan satt i rutin att ett inlägg ska upp varje dag, så snart blir det nog helt naturligt. 
 
 
I torsdags lekte jag och min kompis lite med hans nya drönare och tog dessa bilderna på mitt fina kvarter. 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg