Veckans babe(s) ★
Den här veckan tänkte jag tipsa om hela tre favoriter, alla från kategorin skönhet. Det var längesedan som jag tipsade om sminkprodukter så jag tänkte att det var på tiden nu. 
 
 
 
Butter lipstisk från NYX i färgen Snow Cap 
Det här läppstiftet har jag snart tagit slut på, och det är nog det första läppstiftet i hela mitt liv som faktiskt tagit slut. Det är väldigt mjukt och är därför superenkelt att applicera. Det bara glider på! Och det känns väldigt behagligt på läåpparna, inte sådär torrt som andra läppstift kan göra. Jag har tre stycken olika färger men Snow Cap är min favvo eftersom den funkar så bra till vardags och då det är en ganska naturlig färg så syns det inte om det börjar försvinna. 
 
True Match Super-Blendable Foundation från L'ORÉAL PARIS 
Denna foundation har jag kört med i flera år nu. Jag har testat en del andra men jag kommer alltid tillbaka till denna, den är väl bäst helt enkelt. Den är mycket lättapplicerad, speciellt om man har grundat med en promer. Den är även väldigt täckande vilket jag ser som ett plus då min hy kan vara ganska rödflammig. Den håller sig fräsch en hel dag också, och det fungerar bra att pudra ovanpå den. Perfekt helt enkelt! Och prisvärd, framför allt! 
 
Bahama mama från The Balm 
Jag har testat en hel del bronzers men denna är ju helt enkelt bara oslagbar. Det finns en anledning till att alla tjatar om den. Jag använder den varje dag, under kindbenen och lite i sidorna av pannan och ibland på sidorna av näsan. Det blir mycket mer liv i ansiktet och ser mer naturligt ut då man naturligt har skuggor och olika färger i sitt ansikte. Den är matt och innehåller inget glitter eller skimmer, vilket jag uppskattar att den inte gör. Den är också SJUKT pigmenterad så man behöver bara precis dutta lite med borsten för att få upp lagom mycket produkt, och detta innebär ju att den håller väldigt länge. 
 
Alla dessa tre produkter finns på NordicFeel. Rabble har rabattkoder till NordicFeel som du hittar HÄR. 
 
 
 
 
Detta inlägg är i samarbete med Rabble.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like