Best nine ★
Jag tänkte haka på den där Best nine on instagram - trenden och visa upp mina mest likade bilder 2016. Nu har jag inga enorma följarskaror dessvärre, men tycker att det kan vara kul ändå. Blir en liten tillbakablick på det förra året.
 
 
Mest omtyckt blev den här godningen, Therese Lindgrens fantastiska bok Ibland mår jag inte så bra. Har fortfarande bara läst ett par kapitel ur den, men ska ta tag i det! Viktig bok iallafall.
 
På andraplats kommer den här ljuvliga bilden på en vegansk middag som min kompis och hans flickvän bjöd på i höstas. Vegansk tacos, supergott var det!
 
Sen har vi julgranen! Den var (är, jag har inte plockat ihop den än) faktiskt lite extra fin i år. Endast vitt, guld och silver. 
 
Den här bilden tog jag på väg hem från jobb en dag. Vikingsbergsparken i Helsingborg är väldigt väldigt mysig. 
 
Och så var det min hemmagjorda ingefära-, och citronjuice. Den blev väldigt god, eller ja, så god en ingefärajuice kan bli. Var väldigt uppfriskande med en sådan shot varje morgon iallafall. 
 
Sen kommer en bild på utsikten från mitt jobb. Jag fotade den första veckan, jag var helt frälst av husen och den lilla luckan med havsutsikt. Tycker fortfarande om utsikten, tittar ofta ut mot havet på lunchen. 
 
Sen har vi en bild på en våffla, mumsigt!!
 
Och givetvis fick bilden på Greveholm en hel del likes. Vem älskar inte Greveholm, liksom? 
 
Och sist har vi bilden som jag tog när jag hade satt upp min ljusstake. Man älskar den som mest den där första veckan, jag är rätt trött på den nu faktiskt. 
 
 
Glöm inte att följa mig på instagram!   hannalouisee_   ★
 
 
 
 
Jessica

Har hört av sååå många att den ska vara så himla bra! Måste nog faktiskt ta och köpa mig den boken jag med tror jag! :)

Svar: Jaa hon är så bra på att berätta. Och har man själv mått dåligt så känner man igen sig i många känslor som hon beskriver :)
Hanna Louise

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like