Istället för en soffa ★
Äntligen äntligen ÄNTLIGEN är soffan borta! Det känns så himla skönt. Den stod bara där och irriterade mig. Den var inte alls skön och inte särskilt snygg. Jag fick den när jag var 14 år, så jag var verkligen helt galet trött på den. 
 
Soffan har blivit en sån möbel som man liksom ska ha. Alla hem måste ha en soffa. Men så är det faktiskt inte. Jag använde min ytterst sällan, och varför ska jag då ha en? Jag tycker att det är viktigt att inreda utifrån sina egna behöv istället för att följa standardmallen. För mig är det viktigt att ha skrivbord med mycket yta, mycket förvaring och helst ganska mycket golvyta. För någon annan är kanske skriovbord helt oviktigt men soffan livsviktig. 
 
Jag är supernöjd med hur det blev. Jag har nu mycket mer plats, mer förvaring och en möbel som ger en härlig känsla till rummet och som bryter av allt det vita och moderna. 
 
 
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Söndag ★
Så var ännu en vecka slut. Nu är det söndag, kanske min favoritveckodag. I helgen har jag mest tagit det lugnt. Fixat lite hemma, varit på IKEA med mamma och igår blev det middag och filmtittande med päronen. Idag har jag tagit sovmorgon suttit på bussen hem till stan med Den friska wargen i öronen och sedan en promenad längs havet hem. När hungern smyger sig på ska jag laga en vietnamesisk kycklinggryta och se på någon film. 
 
En annan sak som jag älskar att göra på söndagar är att skriva ner mål för den kommande veckan. Vad man vill ha mer utav och mindre utav. Exempelvis mer yoga och mindre stress eller mer grönsaker och mindre godis, hehe!
 
Det må vara deppigt väder här i Skåne idag, men det är något ganska stillsamt och lugnande med detta vädret ändå. Ellerhur?
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Veckans babe(s) ★
Den här veckan tänkte jag tipsa om hela tre favoriter, alla från kategorin skönhet. Det var längesedan som jag tipsade om sminkprodukter så jag tänkte att det var på tiden nu. 
 
 
 
Butter lipstisk från NYX i färgen Snow Cap 
Det här läppstiftet har jag snart tagit slut på, och det är nog det första läppstiftet i hela mitt liv som faktiskt tagit slut. Det är väldigt mjukt och är därför superenkelt att applicera. Det bara glider på! Och det känns väldigt behagligt på läåpparna, inte sådär torrt som andra läppstift kan göra. Jag har tre stycken olika färger men Snow Cap är min favvo eftersom den funkar så bra till vardags och då det är en ganska naturlig färg så syns det inte om det börjar försvinna. 
 
True Match Super-Blendable Foundation från L'ORÉAL PARIS 
Denna foundation har jag kört med i flera år nu. Jag har testat en del andra men jag kommer alltid tillbaka till denna, den är väl bäst helt enkelt. Den är mycket lättapplicerad, speciellt om man har grundat med en promer. Den är även väldigt täckande vilket jag ser som ett plus då min hy kan vara ganska rödflammig. Den håller sig fräsch en hel dag också, och det fungerar bra att pudra ovanpå den. Perfekt helt enkelt! Och prisvärd, framför allt! 
 
Bahama mama från The Balm 
Jag har testat en hel del bronzers men denna är ju helt enkelt bara oslagbar. Det finns en anledning till att alla tjatar om den. Jag använder den varje dag, under kindbenen och lite i sidorna av pannan och ibland på sidorna av näsan. Det blir mycket mer liv i ansiktet och ser mer naturligt ut då man naturligt har skuggor och olika färger i sitt ansikte. Den är matt och innehåller inget glitter eller skimmer, vilket jag uppskattar att den inte gör. Den är också SJUKT pigmenterad så man behöver bara precis dutta lite med borsten för att få upp lagom mycket produkt, och detta innebär ju att den håller väldigt länge. 
 
Alla dessa tre produkter finns på NordicFeel. Rabble har rabattkoder till NordicFeel som du hittar HÄR. 
 
 
 
 
Detta inlägg är i samarbete med Rabble.
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Kvällsmat deluxe ★
Har precis ätit en helt ljuvlig kvällsmat! Armerican pancakes med blåbär och lönnsirap! Nom nom nom! Och det bästa är att jag gjorde dubbelt, så att det blir till lunch imorgon också. De där småsakerna (som vad man ska äta till kvällsmat) gör faktiskt väldigt mycket med ens humör. Äter man pannkakor med blåbär på kvällen, så blir det nästan garanterat en bra kväll. Vardagsglädje, helt enkelt. Ibland ligger lyckan i detaljerna. 
 
 
Jag använde mig av detta recept, dock bara måtten. 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Måndagsinspo ★
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg