Min sjuka helg i bilder ★
Hej fina! 
Så var helgen slut, min helg var inte superhärlig eftersom att jag var förkyld. Så den spenderades endast hemma i lägenheten, med undantag att jag gick ut för att handla mat en gång. I fredagskväll bjöd William hem sig själv till mig, och vi köpte pizza och delade en flaska rött. Sen var resten av helgen ganska ensam, faktiskt. 
 
I lördags drack jag en kanna grönt te med honung för att försöka bli frisk. 
 
 
Det blev lyxmat i form av tapasbricka som jag köpte på vägen hem i fredags. Men eftersom planerna snabbt ändrades i fredags fick denna lilla goding smälta ner på lördagen istället. Och till det blev det en konstigt smakande lemonad, för vinet drack vi ju upp i fredags. 
 
Överlag spenderades stora delar av lkördagen vid datorn och serier. 
 
På söndagen var jag piggare och då såg min plan ut såhär. Jsg gjorde allt utom att rensa mitt skafferi. Det får bli kvällens jobb istället. 
 
Jag är helt besatt av Starbucks iskaffe, ni vet såna man kan köpa på Ica. Men det är så himla dyrt, så jag ska börja köpa sådana som man blandar själv istället. Eller kanse ta reda på hur man själv kan göra iskaffe, det borde ju gå. (Jag hällde över den i en glasflaska)
 
Sen blev det en dusch och ansiktsmask, sen låg jag i sängen och lyssnade på Rättegångspodden. Tycker att de är intressanta och kanske speciellt eftersom jag jobbar på en advokatfirma. Jag är trött på att kunna noll procent juridik och försöker därför sätta mig in i det mer. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like