Alla hjärtans dag ★
Nästa vecka är det alla hjärtans dag, en väldigt gullig tradition tycker jagMen för många är det en väldigt deppig dag. Exempelvis om man är singel. Jag är också singel, men för mig är alla hjärtans dag en dag då jag sprider lite extra kärlek till min familj och mina vänner. Det behöver inte vara något mycket, det kan vara ett kort eller varför inte bara ett sms med en massa hjärtan? Mina föräldrar brukar ge mig en såndär marabou-ask med chokladhjärtan. Det behöver inte vara superlyxigt, det är tanken som räknas. 
 
Alla hjärtans dag är också ett ypperligt tillfälle att ge dig själv lite kärlek. Någonting som jag känner mig bortskämd av är skönhetsprodukter. Kanske något lyxigt schampo? Någon härlig hårolja som varar i en evighet? Ett härligt badsalt, badskum, en ljuvlig duschtvål, en fräsch ansiktsmask eller en hårinpackning?
 
Eller varför inte några olika produkter och sedan ge sig själv en härlig spakväll? 
 
Nedan har jag samlat ihop lite olika produkter som är ultimata för en spakväll. Några av dem har jag testat och älskat och några av dem skulle jag vilja ge mig själv på alla hjärtans dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
Från vänster:
Ansiktsmask - Denna har jag testat och den är ljuvlig. Den är väldigt behaglig att ha på sig och sedan torkar den på ett sätt som gör det väldigt enkelt att tvätta bort den. 
Brun utan sol - Jag använder aldrig brun utan sol men jag borde verkligen göra det eftersom jag knappt får någon färg alls på sommaren. Jag har hört att St. Tropez är outstanding bäst när det kommer till BUS.
Schampo och balsam - Jag har länge velat testa något lysigt schampo från Kevin Murphy. Som sagt är ju alla hjärtans dag ett ypperligt tillfälle att faktiskt unna sig det.
Duschtvål - Ett duschtvål som luktar fantastiskt gör ju duscningen lite härligare. Denna med lavendeldoft är helt fantastisk! Den luktar som sommaren.
Färgbomb - En färgbomb skulle kanske vara roligt att testa? Antingen kan man gå all in och köra en rosa eller lila nyans på sitt hår, eller så kör man bara en silverbomb eller kanske en brun, beroende på vad man har för hårfärg, bara för att fräscha upp sin hårfärg lite. 
Badsalt - Åh vad jag skulle vilja ha ett badkar så att jag kunde gå loss på badsalt och badbomber och skum och allt vad det heter. Om du har ett badkar, köp något och tappa upp ett varmt och väldoftande bad på alla hjärtans dag!
Hårolja - Hårolja är superbra! Framförallt om man har lite längre hår och speciellt nu på vintern när håret gärna blir extra frissigt och elektriskt. Har du ingen, kanske dags att unna dig en sådan då? 
 
 
 
 
Detta inlägg är i samarbete med Rabble 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like