Veckan i bilder ★
Hej fina!
I och med att min dator crashade så har ett litet lager byggts upp som inte hunnit hamna på bloggen än. Så nu tar jag tag i detta så att ni ska få se på lite härliga och juliga pictures. 
 
Och på tal om pictures, hur F*N gör andra bloggare nu i dessa mörka månader. Trots att jag bara jobbar deltid så är det mörkt när jag går hemifrån och mörkt när jag kommer hem. Går liksom inte att fota någonting i dagsljus. Hur gör ni?
 
Så om bilderna inte har bästa kvalitén så skyller jag faktiskt på denna ljuvliga men dock så kolsvarta månad. 
 
Det var så skönt att skicka ut julkorten nu i veckan. Har ju lagt en hel del tid på dessa. Men blev också grymt nöjd! 
 
I söndags gjorde jag och mamma klart pepparkakshuset. Jag gjorde ritningarna, mamma bakade och satte ihop det och sen var det jag som dekorerade det. Blev superdupernöjd! Om allt skulle skita sig kan jag ju alltid bli pepparkakshus-arkitekt. (Hur kul vore inte det egentligen??!)
 
Love it!
 
Denna bild tog jag i söndags, samma kväll som datorn la av. Jag åt min söndagsmiddag i köket för en gångs skull. Annars sitter jag alltid vid datorn och äter. Men måste erkänna att det var ganska mysigt att sitta där ute, speciellt med adventsljusstaken tänd. 
 
I veckan har även granen och julpyntet åkt upp. Lovely! Men det får jag fota mer imorgon när jag för en gångs skull är hemma under de få ljusa timmarna. 
 
Ha en ljuvlig helg! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like