My christmas ★
Hej fina!
Hoppas att ni mår bra och känner er nöjda över julen som varit. Min jul var såå fin. Den bästa julen på många många år. Den spenderades hemma med familjen och med våra vänner från Holland. Så mysigt att fira julafton med barn! 
 
 
Här är solstrålen somkom in och väckte mig på julaftons morgon. Sen satt han vid frukostbordet och väntade på att alla skulle komma så att han kuynde börja äte frulle. So cute! 
  
Överlag väldigt mysigt med frulle tillsammans med många peroner. Det är annat än att äta sin filmjölk framför en dator, som hör till min vardag. 
 
Det är också något speciellt med att vara hemma hos mamma och pappa just på julen. Jag älskar mitt eget julpynt men hemma hos dem ser ju julen ut precis som när jag var barn. Blir väldigt mycket nostalgi. Varje tomte har sin speciella plats och gud nåde den som sätter dem fel. När jag bodde hemma så störde jag mig på det, men nu känns det viktigt för mig att det ser ut som det alltid gjort. 
 
Men vissa saker kan man ändra på. Som att dricka Glubbel (glögg blandat med bubbel) istället för glögg till Kalle Anka. Supergott! 
 
Det var helt enkelt en väldigt mysig julafton. Julbordet var jättegott. Min bror gör en italiensk sill som är Fantastico! Sen gick brorsan och "köpte tidningen" och den lilla solstrålen på bilden ovan tyckte så synd om honom för att han missade tomten och var noga med att visa var tomten hade lagt hans julklappar. Precis så som det ska vara! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like