Julbord, förkylning och adventsmys ★
Hej fina!
Jag hoppas att allt är bra med er. Själv har jag ännu en gång dragit på mig en förkylning. Mitt immunfösvar kan ju inte vara helt på topp. Sjuk hela tiden känns det som. Blev sjuk i onsdags men tog mig ändå till jobbet till torsdagen för jagville absolut inte missa julmiddagen med jobbet på kvällen. Alkohol är ju den bästa medicinen, eller? 
 
Vi käkade på KOL i Helsingborg. Väldigt modernt, väldigt fancy och väldigt ickejuligt. Mina smaklökar fungerade inte riktigt men det såg väldigt fint ut och de andra sa att det var jättegott. (Bra recension..) Hade iallafall en mycket trevlig kväll med många skratt.
 
 
 
Jobbade i fredags också och okända människor frågade på andra sidan telefonen om jag var förkyld, hehe ja.. Kunde knappt prata, inte helt optimalt när man jobbar i en reception. Hade en del planer i helgen men har fått skippa dem och stannat hemma och vilat. Är fortfarande sjuk, börjar bli lite trött på det nu. Men ikväll blir det en nyttig middag bestående av massor av grönsaker. 
 
Är besviken på julkalendern i år, så istället tittar jag på Kaspar i Nudådalen. Den är så himla mysig! Har även sett på en hel del juliga vieos på YouTube denna helgen, och Tomten är far till alla barnen. Julkänslan är på topp!
 
 
Och idag är det första advent. Så mysigt! Synd att jag inte kommer iväg på npgon julskyltning och att jag missar mammas julkonsert.. Men jag får mysa här hemma istället. 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like