Några av mina fina julklappar ★
Jag är så tacksam över julklapparna jag fick i år. För en gångs skull kom jag på bra saker att önska mig som jag verkligen verkligen ville ha och behövde. Och de personer som köpte till mig utan att veta vad jag önskade mig, lyckades också pricka helt rätt. 
 
Jag har inte fotat alla julklapparna, tänker att det skulle bli lite tjatigt. Men här är några utav dem. 
 
Fick en ERNST-vas av mina föräldrar. Väldigt tjusig, passade bra i min inredningsstil. Och alla vet att jag älskar Ernst. Har tillomed blivit ett arbetsnamn till min framtida, eventuella son. (Med betoning på framtida)
 
Av jobbet fick jag ugnsformar från Le Creuset. Tänker mig att de är av väldigt bra kvalitet och att jag kommer ha nytta av dem livet ut. SÅ bra!
 
Min darling i julklappssäcken är denna högtalare från Marshall. Älskar att lyssna på musik eller någon podcast när jag är i köket och diskar eller lagar mat. Så en högtalare behövdes. Och denna är ju kanske världens snyggaste. 
 
Från våra holländska gäster fick jag supergosig halsduk och mössa. 
 
Från farmor och farfar fick jag handdukar från odd Molly som jag hade önskat mig. Superfina! För mig är det en sån sak som jag velat ha länge men som jag inte velat lägga mina pengar på. Men perfekt att önska sig i julklapp! Handcremerna fick jag av Fredrik (brorsan) och Johanna. 
 
Av min kompis, William, fick jag en låda med svanenmärkta ljus. Så himla bra! Ljus är verkligen något som går åt i mitt hem. 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg